30 dagen
Bedenktijd
 
Beste kwaliteit
& 2-5 jaar garantie
 
voor 23:00 uur besteld
Zelfde werkdag verzonden*
 
Gratis verzending
vanaf € 19,95, NL & BE
 
Alles op
voorraad
 
Abonneren op RSS-feed

LED Scholen

LED Scholen

In een schoollokaal vindt gedurende de dag een diversiteit aan werkzaamheden plaats. Daarom is het van groot belang hoge eisen aan de kwaliteit van de verlichting te stellen. Zowel schoolkinderen als docenten hebben baat bij een goede verlichting, die hun zo optimaal mogelijk ondersteunt in de uitvoering van hun werkzaamheden.
 
LED-lampen geven drie belangrijke voordelen voor de schoolverlichting ten opzichte van de traditionele verlichting:
 
LED geeft een flikkervrij licht.
LED heeft een zeer lange levensduur, dit  bespaart aanzienlijk op de onderhoudskosten 
LED-lampen hebben een zeer laag stroomverbruik, hierdoor een besparing op de energiekosten.
  
De meest voorkomende vorm van schoolverlichting is TL-verlichting. Vergeleken met andere verlichting is TL-verlichting is al vrij energie-efficiënt, maar produceert een slechte lichtkwaliteit, bevat gevaarlijke stoffen en geeft straling, tevens is de levensduur niet erg lang. LED-verlichting heeft deze nadelen niet. Sterker nog, zij scoren zeer hoog op deze punten. LED-licht kent geen flikkering en is daardoor veel rustiger voor de ogen. Door de zeer lange levensduur, goede lichtkwaliteit en het zeer lage energieverbruik is LED de beste keus! Bekijk alle soorten LED TL. Bestel uw verlichting op werkdagen voor 23 uur en uw bestelling wordt direct verzonden!
 
Onderstaand een greep uit ons assortiment LED Lampen, LED Verlichting. Een uitgebreide keuze kunt u maken in het linker menu.

Producten (77)

   

Moment...

X

{{var product.name}}

is aan uw winkelwagen toegevoegd


Verder winkelen Nu afrekenen