Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Verlichting Badkamer

LED verlichting past perfect in de badkamer! Ideaal als sfeerverlichting maar ook zeer geschikt als functionele LED lichtbron. Voor extra sfeer kunt u kiezen voor een dimbare lamp, de lichtsterkte is dan naar wens instelbaar. Functioneel helder licht plaatst u bijvoorbeeld boven of naast de spiegel.

LED badkamerverlichting heeft een IP44-waarde of hoger. Dit wil zeggen: voldoende waterdicht en geschikt voor vochtige ruimtes. De collectie LED verlichting badkamer bestaat uit:

  • LED inbouwspots: Armatuur met geïntegreerde LED lamp
  • Inbouwspots: Kies een passende LED lamp bij deze inbouwspots
  • LED inbouw panelen: Hebben een zeer lage inbouwhoogte en mooi diffuus licht
  • RVS wandlampen: Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig roestvast staal

U kunt kiezen uit veel verschillende designs: kantelbaar, rond, vierkant, aluminium, RVS, wit, kristal of zwart. Voor iedere badkamerstijl is LED verlichting te vinden!
In de afbeelding kun je precies zien waar de IP-waarden toegepast dienen te worden.

IP waarden badkamer

  • IP44: Spatwaterdicht
  • IP65: Straalwaterdicht
  • IP68: Waterdicht

Bij LedLampenDirect heeft u 2 jaar garantie en 30 dagen recht van retour. Als de bestelling is geplaatst en betaald vóór 23:59, heeft u het de volgende dag in huis.

21 results
Filter op icon-filter
Sort By
21 results
Filter op icon-filter
Sort By

Waterdichte LED verlichting badkamer

LedLampenDirect heeft LED lampen voor veel verschillende doeleinden. Zo vindt u bij ons een ruime collectie LED verlichting voor de badkamer. Voor zowel binnen- als buitengebruik. Om het voor u eenvoudig te maken, vindt u op de website een selectie per ruimte (keukenverlichting of kastverlichting), zodat u snel de juiste lamp voor uw toepassing kunt vinden. Één selectie is de collectie waterdichte LED verlichting voor de badkamer. Hier kunt u spatwaterdichte LED verlichting vinden, welke geschikt is voor vochtige ruimten. LED verlichting voor de badkamer én voor buiten.

IP-waarden, wat zijn dat?

Hoe weet u zeker of deze LED verlichting beschermd is tegen water? Dat is heel eenvoudig. Bij alle bovenstaande lampen staat een IP-waarde vermeld. De IP-waarde bestaat uit twee cijfers en geeft aan in welke mate uw LED verlichting voor de badkamer bestand is tegen stof en water. Hoe hoger het cijfer, hoe beter de bescherming.

IP20 betekent dat de verlichting of het armatuur beschermd is tegen stof. Een LED spot met een IP-waarde van 20 is op zichzelf niet geschikt voor de badkamer of buiten. In de regel geldt dan dat een spot met IP20 gecombineerd wordt met een armatuur met een minimale IP-waarde van 44. Ofwel een armatuur met IP20 gecombineerd met een IP44 LED spot. Zo blijven de LED’s in de spot in beide gevallen goed beschermd tegen vocht. IP44 en IP54 wil zeggen: spatwaterdicht, dit zijn de minimale IP-waarden toepasbaar als LED verlichting voor in de badkamer of buiten. Verlichting met een IP-waarde van 44 of 54 worden toegepast naast en rondom het bad, de douche of wastafel. Als het gaat om buitenverlichting, wordt verlichting met deze IP-waarde toegepast onder bijvoorbeeld een afdak. IP65 staat voor: straalwaterdicht. Verlichting met deze IP-waarde is zeer geschikt voor toepassing aan wanden van de douche of het bad. Deze verlichting is bestand tegen waterstralen, waaronder ook regen. Verlichting met een IP-waarde van 68 is geheel waterdicht en dus beschermd tegen verblijf onder water. Lampen met deze waarde kunnen in het bad, douchebak of in een zoetwater vijver worden verwerkt.

Bovenstaande LED badkamerverlichting beschikt grotendeels over IP-waarde 44 of hoger. Meer informatie over LED verlichting voor de badkamer? Lees de blog!

Heb je vragen over LED badkamerverlichting? Bel of chat direct met een van onze experts!

Bestel vandaag voor 23:59 uur, dan heeft u uw verlichting de volgende dag in huis! LedLampenDirect bezorgt namelijk 7 dagen per week. Op de verlichting geldt een garantieperiode van 2 jaar. Daarnaast heeft u 30 dagen bedenktijd.