Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Wegens extreme drukte in ons logistiek centrum en bij onze vervoerders is het mogelijk, dat uw bestelling iets langer onderweg is dan gebruikelijk. Excuses voor het eventuele ongemak.

Betaalmogelijkheden genoeg bij LedLampenDirect

Voor iedereen is een passende betaalmogelijkheid bij LedLampenDirect. Zo kunt u gebruik maken van iDEAL, Mastercard, Visa, American Express, Bancontact/Mister Cash, AfterPay, PayPal en via een handmatige overboeking. Bij LedLampenDirect worden géén extra transactiekosten gerekend voor elk van de betaalmogelijkheden.

Bovendien zijn uw gegevens bij LedLampenDirect veilig en goed beschermd. De webshop beschikt over een gecertificeerde 'Verisign' encrypted verbinding. Dit garandeert een veilig bezoek aan de website. Daarnaast zorgt 'Buckaroo Online Payment Services' ervoor dat u zonder zorgen de online betaling kunt uitvoeren. Deze organisatie verzorgt wereldwijd transacties tussen webshops en financiële instellingen zoals banken en creditcard acquirers.

Alle opties op een rij

 

iDeal betaalmogelijkheid

Internetbankieren via iDEAL is een eenvoudige en snelle manier om uw betaling direct uit te voeren. Na het invoeren van de bestelling wordt u direct doorgestuurd naar de website van iDEAL. Log in bij uw bank en volg de betaalinstructies. Betaling bevestigd? De bestelling wordt direct in behandeling genomen en in een veilige omgeving uitgevoerd.

 

Mastercard Visa American Express

Met uw creditcardgegevens van MasterCard, VISA en American Express kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul vervolgens uw creditcardnummer en de vervaldatum in. Na de verificatie van uw gegevens wordt de bestelling direct in behandeling genomen. Het bedrag wordt naderhand van uw rekening geschreven. 

 

Bancontact

Ben u afkomstig uit België? Dan kunt u veilig en eenvoudig uw bestelling afrekenen via Bancontact/Mister Cash. Wanneer u bij het afrekenen kiest voor de Bancontact/Mister Cash methode opent de app automatisch. Controleer het bedrag dat u te zien krijgt en kies welke bankpas u wilt gebruiken. Bevestig en geef uw pincode in. Na de betaling krijgt u direct een bevestiging en de bestelling wordt in behandeling genomen.

 

Afterpay

Achteraf betalen met AfterPay is ook mogelijk! Dit is mogelijk tot een bedrag van €2.500. Zodra u de bestelling heeft ontvangen, krijgt u binnen enkele dagen een betaaloverzicht in de AfterPay-app of via een e-mail. Het aankoopbedrag kunt u vervolgens direct betalen in de app of via de betaalknop in het e-mailbericht. U heeft 14 dagen de tijd om deze betaling te voltooien.

 

Paypal

Gebruikt u liever PayPal? Ook dat is mogelijk! PayPal biedt ‘PayPal Aankoopbescherming’ zodat u zorgeloos uw betaling uit kunt voeren. U heeft slechts een PayPal-account nodig. Tijdens het aanmaken van het account heeft u al de keuze gemaakt of u PayPal koppelt aan uw bankrekening, creditcard of PayPal-rekening. Bij het afrekenen hoeft u alleen in te loggen met het PayPal-account. Na een succesvolle betaling, wordt de bestelling in behandeling genomen. Ook eenvoudig te gebruiken via uw mobiel!

 

Overboeking

Dit houdt in dat u na het plaatsen van de bestelling, zelf het openstaande orderbedrag van uw eigen bankrekening overmaakt naar de bankrekening van LedLampenDirect. U ontvangt een e-mail van Buckaroo (Payment Provider) waarin precies wordt uitgelegd hoe u de betaling kunt voltooien. Let op: de verwerking van de betaling duurt bij deze methode gemiddeld 2 werkdagen. U heeft de bestelling niet de volgende dag al in huis. 

 

Met Payconiq reken je snel en eenvoudig af met je smartphone. Kies Payconiq als betaalmethode en je krijgt een QR-code te zien. Scan deze met de Payconiq app en bevestig je betaling met je pincode of vingerafdruk (of FaceID). Wanneer je winkelt op je smartphone zal je bij het afrekenen via een directe koppeling naar de Payconiq app worden verwezen waar je de betaling kan afronden. Iedereen met een Android of iOS smartphone kan Payconiq gebruiken. Payconiq werkt met alle banken in Nederland en België en is een initiatief van grote Europese banken.

Het is ook mogelijk om met een VVV cadeaubon te betalen! Kies bij het bestellen voor deze optie en vul de unieke barcode van de kaart in. Wilt u het product retourneren? Geen probleem! Het bedrag wordt teruggestord op de kaart. Bewaar deze dus goed, ook als u het volledige bedrag heeft besteed. 


ICP Leveringen

Bedrijven gevestigd buiten Nederland kunnen bij LedLampenDirect een bestelling plaatsen zonder hier Nederlandse BTW over te betalen. U heeft een (niet-Nederlands) BTW-nummer, deze vult u tijdens het afrekenen in. LedLampenDirect controleert automatisch het BTW-nummer op geldigheid om een BTW vrije levering te kunnen garanderen. Bij het afrekenen worden de prijzen automatisch aangepast naar de prijs exclusief BTW.

 

Veilig bij LedLampenDIrect

Het is belangrijk dat u zonder zorgen, veilig LedLampenDirect kunt bezoeken. Vooral bij het afrekenen is het van belang om veilig te kunnen betalen. Om dit te garanderen maakt LedLampenDirect gebruik van twee diensten Verisign en Buckaroo.

 

Verisign

LedLampenDirect beschikt over een gecertificeerde Versign SSL-verbinding. Dit wil zeggen dat de verbinding tussen uw computer en LedLampenDirect volledig versleuteld is (encrypted). Het SSL certificaat van LedLampenDirect is gecontroleerd en geregistreerd bij Verisign. SSL staat voor: Secure Socket Layer. Dit is de bekendste versleutelingsmethode op internet. Zowel Chrome als Internet Explorer en Firefox ondersteunen SSL. Deze methode verzorgt een niet te manipuleren en onleesbare verzending van gegevens.

Alle gegevens die u van LedLampenDirect krijgt en alle gegevens die LedLampenDirect van u ontvangt zijn volledig beschermd tegen “meekijkers” en dieven. U loopt dus geen enkel risico om onderschept te worden tijdens het bezoeken van de webshop.

Voor meer informatie over het beveiligingscertificaat van LedLampenDirect kunt u dubbelklikken op ‘het slot-icoontje’ van uw browser, dan verschijnt de moedermaatschappij in het linker gedeelte van de browser, namelijk: Rexx Trading B.V. Klik op vervolgens op ‘Meer informatie’.

 

Buckaroo

Buckaroo Online Payment regelt wereldwijd de veiligheid van online betalingen voor webshops bij financiële instellingen zoals banken en creditcard acquirers. Het bedrijf voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1) van MasterCard, VISA en American Express. Dit wil zeggen dat Buckaroo geen creditcardgegevens vastlegt zodanig dat er misbruik van gemaakt kan worden door derden. In geval van misbruik, zal Buckaroo dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitionele instantie.

Buckaroo wordt meerdere keren per jaar gecontroleerd op de eisen van PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt het bedrijf jaarlijks geaudit door een externe partij die daartoe bevoegd is. Alleen als aan alle eisen voldaan is, wordt het Certificate of Compliance verstrekt.

Mocht er sprake zijn van een onterechte incasso of een geschil met betrekking tot een online betaling, dan kunt u dit altijd melden. Ga dan naar de website van Buckaroo klik op het tabblad ‘Consument’. Buckaroo geeft de melding direct door aan LedLampenDirect.

Buckaroo Online Payment Services bv

www.buckaroo.nl
Postbus 40222
3504 AA Utrecht
The Netherlands

Tel: +31 (0)88 0100 400
E-mail: [email protected]