Betalen bij LEDlampendirect.nl

iDEAL betalen 

Hebt u toegang tot internetbankieren bij een Nederlandse bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de gemakkelijkste en meest veilige manier van betalen op internet!

- Betalen via de bekende interface van internetbankieren.
- Op werkdagen voor 23:59 uur besteld en betaald? Dezelfde dag verzonden!

Transactiekosten?
Bij LEDlampendirect.nl betaald u geen extra kosten voor het gebruik van welke betaalvorm dan ook! 

Bancontact/Mr. Cash betaling

Met Mr. Cash kunt u als Belgische klant op een veilige en makkelijke manier uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in een beveiligde betaalomgeving met behulp van uw bankpas zonder daarvoor specifieke software te downloaden.
Door de snelle verwerking van deze betaalmethode wordt uw order enkele minuten na een succesvolle betaling direct vrijgegeven en opgestuurd : op werkdagen voor 23.59 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden.

Transactiekosten?
Bij LEDlampendirect.nl betaald u geen extra kosten voor het gebruik van welke betaalvorm dan ook! 

Creditcard betalingen

U kunt met Mastercard en VISA online te betalen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw creditcardgegevens. Alle transacties verlopen via een SSL beveiligde server. Dit betekent dat alle gegevens versleuteld worden voor uw en onze veiligheid. 

- Na verificatie kan uw bestelling direct verstuurd worden: op werkdagen voor 23:59 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
- Creditcard gegevens worden versleuteld en beveiligd verstuurd en zeker niet opgeslagen.

Transactiekosten?
Bij LEDlampendirect.nl betaald u geen extra kosten voor het gebruik van welke betaalvorm dan ook! 

Overboeking

Overboeking betekent dat u het aankoopbedrag zelf overmaakt na het plaatsen van de bestelling. 

- Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een email van de firma Buckaroo, in deze email vindt u alle informatie die u nodig heeft om het bedrag over te kunnen maken.
- Houd u er rekening mee dat het verwerken gemiddeld 2 werkdagen in beslag neemt. U heeft uw bestelling dus niet de volgende dag in huis!

- Wilt u uw bestelling de volgende werkdag ontvangen? Kiest u dan voor betaling met iDEAL of Credit-card.

Transactiekosten?
Bij LEDlampendirect.nl betaald u geen extra kosten voor het gebruik van welke betaalvorm dan ook! 

ICP leveringen

Voor Belgische bedrijven is het mogelijk om bij LEDlampendirect.nl artikelen te bestellen zonder hierover Nederlandse BTW over te betalen. Wat u hiervoor nodig heeft is een geldig Belgisch BTW nummer die u tijdens het afrekenen invult. Wij controleren automatisch uw BTW nummer op geldigheid om u een BTW vrije (ICP) levering te kunnen garanderen. De prijzen worden bij het afrekenen automatisch aangepast naar ex BTW prijzen.  

Betalen op rekening

Het is helaas niet mogelijk om bij LEDlampendirect op rekening te kopen. Doordat wij geen debiteurenafdeling en dure kredietverzekering hoeven te hebben profiteert u als koper op onze site van lage prijzen!

Veilig betalen met Verisign bij LEDlampendirect.nl

 Verisign  

Onze webwinkel maakt gebruik van een Veri Sign SSL-verbinding inclusief certificaat. Dit betekend dat de verbinding tussen uw computer en onze webwinkel volledig is versleuteld (encrypted) doormiddel van een SSL beveiligde verbinding. Ons SSL certifcaat is gecontroleerd en geregistreerd bij Verisign. Hierdoor kunt u tevens wederom onze identiteit vaststellen. Voor meer informatie over ons beveiligingscertificaat kunt u dubbelklikken op het slot icoontje van uw webbrowser. U ziet dan onze moedermaatschappij Rexx Trading B.V.


Dit betekend dat alle gegevens die u van onze website krijgt en alle gegevens die u naar onze website stuurt volledig beveiligt zijn tegen 'meekijkers' en dieven. U loopt geen enkel risico dat uw gegevens tijdens het bezoeken van onze website onderschept worden.


SSL betekent „Secure Socket Layer” en is de bekendste versleutelingsmethode op het internet. Browsers zoals Chrome, Internet Explorer en FireFox ondersteunen SSL. Het SSL-protocol verzorgt een niet te manipuleren en onleesbare verzending van de gegevens. Zo wordt u niet alleen een veilig bezoek aan onze website gegarandeerd, maar is ook de identiteit van deze webpagina’s veilig. 

Wie of wat is Buckaroo?


- Buckaroo Online Payment Services is een z.g. internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiele instellingen zoals banken en creditcard-acquirers.

- Buckaroo voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door Buckaroo geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.

- SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internetservers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

- Buckaroo wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.

- Buckaroo verstrekt geen bank- en/of creditgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.

- In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal Buckaroo te allen tijde dit melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.

- Wanneer er sprake is van een onterechte incasso of een geschil met betrekking tot een online betaling kan de consument dit melden op de website van Buckaroo (www.buckaroo.nl) onder het tabblad "Consument". Buckaroo zal deze melding vervolgens direct doormelden aan de betreffende webshop. De webshop zal vervolgens dit afhandelen.

Buckaroo Online Payment Services bv
Postbus 40222
3504 AA Utrecht
The Netherlands

Tel: +31 30 711 50 00
Email: info@buckaroo.nl

Moment...

X

{{var product.name}}

is aan uw winkelwagen toegevoegd


Verder winkelen Nu afrekenen
Verder winkelen
Nu afrekenen