Ontdek nu alles over LED breedstralers!

Het aanbod van LED buitenverlichting is tegenwoordig ontzettend groot. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, armaturen en toepasbaar voor allerlei functies. Denk bijvoorbeeld aan verlichting voor het uitlichten van specifieke plekken in de tuin, extra verlichting bij grote parkeerplekken of als beveiliging bij de oprit. Perfect voor al deze buitenfuncties is de LED breedstraler! In deze blog gaan wij dieper in op deze veelzijdige LED lichtbron.

Sfeer voor buiten

Helemaal van nu: het plaatsen van LED breedstralers bij grote bomen en struiken, bij fonteinen en in specifieke hoekjes van de tuin. De lampen zijn namelijk ideaal te gebruiken als accentverlichting. Het creëert prachtige diepte in de tuin. Men denkt vaak uitgebreid na over een lichtplan voor binnen, maar vergeet buiten. Zonde! Vooral als het weer het toelaat om tot in de avond te genieten van buiten. LED breedstralers zijn een echte toevoeging aan iedere soort tuin!

Beveiligen & energie besparen

LED breedstralers zijn uitstekende sfeermakers en voorzieners van functioneel licht én perfect als beveiligers. De lamp springt aan wanneer de sensor iemand detecteert binnen een bepaalde afstand. Dit schrikt inbrekers af, hij staat namelijk volledig in de spotlight. Wij raden je aan om voor het beveiligen van je huis/kantoor/restaurant/winkel te kiezen voor een breedstraler incl. bewegingsmelder.

Wist je dat.. breedstralers met een bewegingsmelder zorgen voor een nog grotere besparing op energiekosten! Hoe? De lamp gaat alleen aan wanneer het beweging detecteert. Én de lichtgevoeligheid van de sensor is instelbaar. De lichtbron brandt dan pas vanaf een bepaalde hoeveelheid daglicht (schemer of donker). Zo laat je de LED breedstraler nooit onnodig branden!

Wat je nog meer moet weten

Bij het uitzoeken van buitenverlichting is het van groot belang om te letten op de IP-waarde van het product. Dit geeft aan in hoeverre een product bestand is tegen stof en vocht. Producten met een IP-waarde vanaf 44 kunnen probleemloos buiten worden geplaatst. De breedstralers van LEDLampendirect hebben zelfs een IP65-waarde!

Nieuwsgierig geworden naar de breedstralers van LEDLampendirect? Wij bieden twee verschillende series, namelijk de YPHIX ECO Basic breedstralers. Deze lampen hebben een mooie en strakke afwerking. Bij deze serie horen ook de ECO Basic LED breedstralers met een ingebouwde bewegingssensor. De andere serie bestaat uit YPHIX ECO Pro topmodellen met een luxe uitstraling en een hoge Lumen/Watt opbrengst. Kies de gewenste lichtkleur voor de lamp van de breedstraler 3000K (warm wit licht) of 4000K (wit licht). Bepaal daarnaast welk Wattage je nodig hebt. Bij LEDLampendirect variëren deze van 10 Watt (vervangt 100W) tot 200 Watt (vervangt 2000 Watt). Dus zeer zuinig in het verbruik van energie!

Heb je vragen over de LED breedstralers? Bel gerust! Onze LED experts zitten maandag t/m donderdag van 08.00 – 21.00 en vrijdag van 8.30 t/m 17.00 klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bel: 088 - 0100 400 of chat via de website.
Mailen kan altijd! Stuur uw vraag naar [email protected]Direct op de hoogte van onze nieuwe blogs.

Abonneer op onze nieuwsbrief