Wij voorzien onze klanten graag direct van het juiste LED licht. Om jullie hiervan te verzekeren hebben wij op ons hoofdkantoor een speciaal LedLampenDirect TestLab. Dé plek waar onze LED experts hun kennis in de praktijk brengen en waar wij alle producten testen. Maar wat houdt dat nou precies in, een TestLab?

Hoezo, LED experts?

Ten eerste, noemen wij onze LED experts niet voor niets ‘experts’. Wanneer je namelijk contact opneemt met onze klantenservice, krijg je direct een opgeleide medewerker aan de telefoon. Iedereen die werkzaam is bij LedLampenDirect volgt namelijk een intensieve training om zo op alle LED vragen antwoord te kunnen geven. LED verlichting is onze passie en wij houden deze kennis niet alleen voor onszelf maar delen dit ook graag direct met jou!

Niet direct een antwoord? Wij onderzoeken het!

Natuurlijk leren ook wij altijd iets bij. Want iedere lichtwens is anders, iedere ruimte is verschillend en iedere situatie is uniek. Specifieke klantvragen testen wij daarom mogelijk in ons TestLab. Denk bijvoorbeeld aan dimcombinaties met verschillende YPHIX LED lichtbronnen of het testen van armaturen met een speciale zaagmaat. Omdat het TestLab is gevestigd op ons hoofdkantoor kunnen wij direct alles testen en heb je binnen korte tijd een antwoord op jouw vraag.

Wij zijn de expert in ons eigen assortiment

Regelmatig worden nieuwe YPHIX producten toegevoegd aan het assortiment. Zo kunnen wij onze klanten altijd voorzien van de beste kwaliteit en diversiteit binnen het assortiment. Nieuwe producten kunnen vernieuwde versies zijn van huidige producten of compleet nieuwe LED lichtbronnen en armaturen. Een ding is zeker: elk nieuw artikel wordt getest met producten uit het huidige assortiment. Voorbeeld: een nieuwe dimbare LED spot testen wij met al onze huidige dimmers zodat wij precies weten welke dimmers wij kunnen adviseren. Maar ook: hoeveel van deze nieuwe LED spots zijn geschikt op één dimmer? Welke armaturen passen bij deze spot?

Ons productadvies op de webshop

De geslaagde productcombinaties adviseren wij op de productpagina van deze webshop. Heeft u bijvoorbeeld een LED lampje gevonden, dan kun je in de omschrijving terugvinden welke producten wij adviseren bij de lichtbron. Daarnaast zijn de bijpassende producten heel eenvoudig terug te vinden bij de ‘verwante producten’ aan de rechterzijde op de productpagina. Deze producten kun je vanuit daar direct, in je winkelmandje stoppen. Heel eenvoudig!

Dus: kom je er niet uit? Heb je een vraag? Of wil je extra advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Wij zijn op ma-do tussen 08.00 en 21.00 uur en vr 8.30-17.00 uur bereikbaar via telefoon +31(0)88 0100 400 of live chat via de website.

Een e-mail sturen kan natuurlijk altijd: [email protected].