Dit moet u weten over trimless inbouwspots!

Een trimless inbouwspot zien we steeds vaker in luxe woningen en grote villa’s. Ze worden gebruikt voor in de keuken, hal, woonkamer en slaapkamer. U kunt ook uw woonruimte omtoveren met prachtige luxe spots!

Wat zijn trimless inbouwspots?

Trimless spots worden ook wel trim-less, randloos, naadloos of stucspot genoemd. Ze hebben een extra rand met gaatjes, waar overheen wordt gestuukt. De spots worden als het ware een geheel met de ruimte en geven hierdoor de luxe uitstraling. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in het vierkant en rond en zijn geschikt voor verschillende fittingen en type lampen.

Type lampen:

  •           AR111
  •           Lampen met een diameter van 50mm

Fitting:

  •           GU10 Ø111
  •           GU5.3 Ø50

 

Goede voorbereiding is het halve werk

Als u gaat verbouwen is het ook belangrijk om stil te staan bij waar u spotjes wilt gaan plaatsen. Als u hier voor de verbouwing over nadenkt zit u later niet met al getrokken draden en gaten op de plekken waar u eigenlijk geen spots wilt hebben!

Vooral bij trimless spots is dit extra belangrijk, omdat ze in het plafond gestuukt moeten worden. Heeft u al uw plafond gestuukt en wilt u toch een trimless spot plaatsen? Dat kan, maar dan moet u het plafond later weer bijwerken.

 

LED verlichting vervangen zonder beschadigingen

Aangezien een trimless spot vast in het plafond zit, wilt u bij het verwisselen van de lamp het plafond niet beschadigen. Onze trimless inbouwspots hebben een uitneembare binnenring, waarmee u dus makkelijk bij de LED lamp kan. Ideaal!

Heb je nog vragen na het lezen van deze blog? Onze LED experts denken graag met je mee!

Stappenplan Trimless inbouwspot