Klaar om slimmer gebruik te maken van je verlichting? Om met een druk op de knop de sfeer aan te passen aan de activiteit of stemming van het moment? Met slimme verlichting haal je zo veel nieuwe mogelijkheden in huis, zonder een meter nieuwe bekabeling aan te leggen. Met slimme verlichting kun je eindelijk de verlichting aanpassen aan dat wat je op het moment aan het doen bent. We ontwaken, starten op en werken in ons huis. We vieren feest, ontspannen, genieten en willen rustig slapen. Om de volgende dag weer fris wakker te worden. Al die momenten kun je nog fijner beleven met het juiste licht op het juiste moment.

Wat is slimme verlichting?

Slimme verlichting kan op afstand (draadloos) bediend of geautomatiseerd worden. Bijvoorbeeld met een afstandsbediening. Of met een telefoon, app of je stem. Of geheel automatisch door beweging of tijdstip. En dat biedt vele voordelen. Niet alleen het gemak en precies de juiste sfeer in huis. Maar zo bespaar je ook meer energie, en creëer je veiligheid.

Altijd het juiste licht met tint

Met tint biedt LedLampenDirect een verzameling producten voor slimme verlichting, voor iedere ruimte in huis. Altijd het juiste licht met 16 miljoen kleuren, warm wit licht voor ontspannen, koel werklicht of feestverlichting - met tint stemt u het licht af op uw persoonlijke behoeften en activiteiten. Met één druk op de knop kunt u eenvoudig kiezen tussen verschillende lichtkleuren of vooraf ingestelde lichtscènes. tint lampen kunnen individueel worden geselecteerd op basis of worden gegroepeerd. Zo kun je bijvoorbeeld alle slimme lampen in de woonkamer met slechts één klik dimmen.

Snel en simpel een slimme verlichtingsysteem aanleggen met tint

Met de tint afstandsbediening was het aanleggen van een slim verlichtingsysteem nog nooit zo makkelijk. Het is zo simpel als het indraaien van de lampen en de batterijen in de afstandsbediening doen en klaar ben je. Vanaf dat moment kun je gewenste lichtkleuren selecteren, lampen groeperen, dimmen en natuurlijk aan- en uitschakelen. Zo heb je een draadloos, slim verlichtingsysteem in een handomdraai.

Klaar voor de toekomst met tint

Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. tint is klaar voor toekomst, en kan nu en morgen in ieder slim verlichtingsysteem geïntegreerd worden dat werkt met het meest gebruikte systeem in de branche, de Zigbee 3.0. Zo bedien je je tint lampen met een app op de telefoon of tablet (Philips Hue) of met je stem (Google Home). Maak je dus al gebruik van een slim verlichtingsysteem? Dan kun je probleemloos deze tint lampen combineren met uw huidige smart verlichting in combinatie met een Zigbee Hub.

Nieuwsgiering geworden naar de slimme tint LED lampen van LedLampenDirect? Wij bieden zowel startersets, als losse lampen om je systeem verder uit te breiden. Zo leg je simpel en snel een nieuw slim verlichtingsysteem aan, of breidt je je bestaande systeem uit met mooi, kwalitatieve slimme en gunstige geprijsde tint lampen.

Heb je vragen over tint slimme verlichting? Bel gerust! Onze LED experts zitten maandag t/m donderdag van 08.00 – 21.00 uur en vrijdag van 8.30-17.00 uur klaar om al je vragen te beantwoorden.
Bel: 088 - 0100 400 of chat via de website. Mailen kan altijd! Stuur je vraag naar [email protected]Direct op de hoogte van onze nieuwe blogs.

Abonneer op onze nieuwsbrief