Of je nu een bestaand slim verlichtingsyteem uitbreidt of een geheel nieuw systeem begint, de basis van goede slimme verlichting zijn kwalitatieve slimme lampen. Want alle voordelen van slimme verlichting vallen in het niet wanneer de lamp geen mooi licht geeft, niet toekomstbestendig is, of een korte levensduur heeft.

Een slimme LED lamp moet in ieder geval toekomstbestendig zijn en kunnen samenwerken met verschillende smart home systemen zodat je later over kunt stappen op een ander, verbeterd systeem. Want een slimme lamp van kwaliteit heeft toch wel een gemiddeld aantal branduren van 25.000. Dat betekent dat de slimme lamp wellicht langer mee gaat dan het slimme verlichtingsysteem waar je nu voor kiest. Om optimaal van het licht en de kleuren van je slimme lampen te genieten, kies je een lamp met een kleurweergave (CRI) groter dan 80, en goede range in kleurtemperatuur (Kelvin) om de juiste sfeer te creëren.

tint slimme verlichting

Zo simpel. Zo slim. De slimme tint lampen van LedLampenDirect werken met het belangrijkste en grootste besturingssyteem Zigbee 3.0 in combinatie met een Zigbee Hub en zijn daardoor compatibel met de belangrijkste smart home systemen van nu en de toekomst. Hebben gemiddeld 25.000 branduren, geven het mooiste licht en zijn gunstig geprijsd.

Nieuwsgiering geworden naar de slimme tint LED lampen van LedLampenDirect? Wij bieden zowel startersets, als losse lampen om je systeem verder uit te breiden. Zo leg je simpel en snel een nieuw slim verlichtingsysteem aan, of breidt je je bestaande systeem uit met mooi, kwalitatieve slimme lampen.

Heb je vragen over tint slimme verlichting? Bel gerust! Onze LED experts zitten maandag t/m donderdag van 08.00 – 21.00 en vrijdag van 8.30-17.00 klaar om al je vragen te beantwoorden.
Bel: 088 - 0100 400 of chat via de website. Mailen kan altijd! Stuur je vraag naar [email protected]Direct op de hoogte van onze nieuwe blogs.

Abonneer op onze nieuwsbrief