De verstraler voor in elke situatie!

LED breedstralers zijn breed toepasbaar en veel zuiniger in energieverbruik dan de traditionele voorgangers. Tegenwoordig zien we vele soorten en maten LED breedstralers, maar welke is nu geschikt voor in jouw situatie? Wij van LedLampenDirect leggen het je graag uit in deze blog!

Veelzijdige LED verlichting

Breedstralers worden ook wel floodlights of verstralers genoemd. Ze zijn ideaal als je grote oppervlaktes gaat verlichten. Denk aan speelveldjes, parkeerterreinen, reclameborden en voorgevels van kantoorpanden. De LED breedstralers zijn verkrijgbaar in verschillende wattages en uitvoeringen. Je vindt in ons assortiment bijvoorbeeld ook breedstralers met een bewegingssensor. Deze detecteert warmteverschillen, dus geen bewegende takken of vallende bladeren. Het voordeel van een breedstraler met sensor is dat deze automatisch aan en uit gaat. Ideaal als verlichting tegen ongewenste gasten bij je kantoor, winkel, loods of garage.

Factoren die belangrijk zijn bij breedstralers

Er zijn veel factoren die bepalen welke breedstraler je nodig hebt. Denk aan:

-          Hoe hoog hangt de breedstraler

-          Wat ga je verlichten

-          Hoe groot is het oppervlakte

-          Wil je dat alles wordt verlicht of maar een gedeelte

-          1 breedstraler of meerdere

Welk wattage heb je nodig?

Een lastige vraag. Over het algemeen adviseren onze LED experts voor parkeerterreinen en andere grote oppervlaktes een breedstraler vanaf 50W. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere kleinere breedstralers te nemen in plaats van één hele grote. Een goed voorbeeld hiervan is een voetbalveld. Deze wordt rondom verlicht, waardoor je geen schaduw of donkere hoeken hebt waar je niets kunt zien. Meerdere LED breedstralers zijn dus ideaal als je overal op het terrein goed licht wilt. Door de bevestigingsbeugel zijn de verstralers gemakkelijk op te hangen en naar wens te kantelen. Met een LED breedstraler verlicht je dus allerlei grote oppervlaktes, maar dan op een energiezuinige manier. Tel uit je winst!

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over toepassingen van breedstralers? Aarzel dan niet en neem contact op met onze LED experts. Je kunt ze bereiken via chat, telefoon of mail.