LedLampenDirect streeft er naar om een zo compleet mogelijk assortiment aan LED verlichting bij u aan te bieden. Dus we zitten niet stil als het gaat om nieuwe producten! Er zijn alweer een paar mooie nieuwe producten bijgekomen en er staan nog een paar mooie producten aan te komen. In dit blog laten we zien wat we weer voor moois voor u in petto hebben.


Nieuwe kantelbare grondspots

Op dit moment worden er mooie nieuwe kantelbare grondspots naar ons verscheept. Uitgevoerd in mooi geborsteld RVS 316 en uiteraard IP67, waterdicht. De kantelbare grondspots zijn verkrijgbaar in een ronde en een vierkante variant. U kunt de grondspot kantelen en richten op de plek waar u dat wilt. Doordat de kantelbare grondspots IP67 waterdicht zijn is deze verlichting uitermate geschikt voor buitengebruik. We verwachten deze nieuwe kantelbare grondspots eind mei in onze webshop.


Nieuwe prikspots voor in de tuin

Uiteraard hebben we al een prikspot in ons assortiment. Maar om uw keuze te verbreden gaan we drie nieuwe prikspots aan ons assortiment toevoegen. De nieuwe prikspots zijn leverbaar in de kleuren aluminium, zwart, zwart met RVS voorring en grijs. Net als onze huidige prikspot zullen onze nieuwe prikspots ook IP65 waterdicht zijn en dus perfect geschikt voor plaatsing in de tuin. Hiermee hebben we dus weer een mooie uitbreiding van ons assortiment LED verlichting voor buitengebruik! We verwachten de nieuwe prikspots eind mei in onze webshop.


YPHIX GU10 LED lamp Naos 6,5 Watt dimbaar

Met deze prachtige LED lamp van YPHIX haalt u een mooi stukje LED verlichting in huis. De lamp geeft met 6,5 Watt een lichtstroom van maar liefst 400 Lumen! Met een kleurtemperatuur van 2700K geeft deze lamp een prachtig warm licht zoals u dat al gewend bent van uw halogeen lampen. Ook heeft deze lamp een hoge kleurweergave, CRI, van >80. Daarnaast kunt u deze LED verlichting een op een vervangen met uw bestaande halogeen verlichting en is de lamp perfect dimbaar met een normale dimmer. De YPHIX GU10 Naos 6,5 Watt dimbare LED lamp is nu al verkrijgbaar in onze webshop!


YPHIX LED strips met 900 SMD’s per 5 meter

Ook zijn we trots op onze nieuwste YPHIX LED strips met maar liefst 180 3528 SMD’s per meter, wat dus neerkomt op 900 SMD’s op de gehele strip van 5 meter! Hiermee krijgt u een zeer mooie en egale lichtlijn waarbij, bij toepassing in een LED strip profiel met diffuse of witte afdekkap, bijna niet meer te zien is dat er losse LED’s op de strip zitten. Ook zijn deze LED strips verkrijgbaar in IP68 waterdichte variant. Daarmee is hij prima te gebruiken voor het aanbrengen van mooie LED verlichting in bijvoorbeeld uw tuin. Onze YPHIX LED strips hebben standaard een kleurweergave, CRI, van >80. Onze prachtige nieuwe YPHIX LED strips zijn nu al verkrijgbaar in onze webshop!


Wilt u meer weten over ons aanbod LED verlichting of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en chat.