Sfeervolle LED filament lampen 

Grote gloeilampen in allerlei hippe vormen zie je tegenwoordig in woonkamers, hotels, kantoren, populaire bars en restaurants. Wist je dat dit eigenlijk LED filament verlichting is? De ontwikkeling van LED speelt namelijk in op de sfeervolle elementen die verlichting kan toevoegen aan een vintage en industrieel interieur. De gloeilamp maakt dus een comeback, maar dan in een energie zuinigere variant.

 

Warm en sfeervol LED licht

Verlichting is een belangrijke basis voor elke ruimte. Het gezellige warme licht dat de gloeilamp geeft misten we in de LED wereld. LED verlichting oogt vaak als koud en wit. Wat we natuurlijk niet willen in de woonkamer en andere ruimtes waar sfeer belangrijk is. De oplossing is daarom LED filament lampen in een warme lichtkleur, die ook nog eens gezien mogen worden.

 

LED lampen in vintage vormen

LED filamentlampen zijn er tegenwoordig in allerlei moderne vormen en maten. Vaak is het glas gekleurd, waardoor het licht extra warm en sfeervol is. De filamenten in de lamp kunnen gewoon recht zijn, maar ook in een spiraalvorm. Dit geeft de LED filamentlamp een hoge decoratieve waarde en maakt het een echte vintage eyecatcher.

 

Eenvoudige installatie

Je kunt de LED filament lampen in elk armatuur plaatsen. De lampen passen vaak in een E27 of E14 fitting zonder aanpassing. Maar ook goed aan alleen een snoer met fitting. Deze retro fitting of pendel vind je tegenwoordig in allerlei kleuren en designs. Hang ze bijvoorbeeld in verschillende lengtes naast elkaar voor een speelse look. Geschikt voor in de woonkamer, keuken of kantoor. Op een hele eenvoudige manier kun je dus met deze decoratieve LED filament verlichting je interieur helemaal omtoveren! 

 

Sfeervol en praktisch LED licht

LED filament lampen vind je in verschillende lichtsterktes. Als je de lamp enkel als sfeerverlichting gebruikt kun je een laag wattage nemen. Maar boven de eettafel is het handig  als je kunt variëren in lichtsterkte. Een LED dimmer is hiervoor een goede oplossing. De dimbare LED verlichting van YPHIX is door onze LED experts getest in combinatie met verschillende LED dimmers. Hierdoor heeft u altijd een mooi dimbereik zonder flikkeringen. Binnen een paar klikken heeft u dus een goed werkende combinatie in huis. Ideaal!

 

Heb je vragen over het sfeervol verlichten van je huis met LED? Onze LED experts staan voor je klaar!