Verleng je zomer met sfeervolle tuinverlichting!

Verlichting in de tuin hoeft namelijk niet alleen praktisch te zijn. Met een deze simpele stappen breng je luxe en sfeer aan in je tuin. Zo geniet je langer van bijvoorbeeld een gezellige barbecue met vrienden of familie of kunt u een spelletje doen zonder meteen naar binnen te moeten.

LED prikspotLED wandlamp buitenverlichtingLED grondspot

1.       Accenten aanbrengen met LED tuinverlichting

Heb je een mooie boom, border met bloemen of siergrassen? Zet ze dan in het licht en breng accenten aan in de tuin. Een boom kun je bijvoorbeeld goed verlichten met een prikspot. Hetzelfde geldt voor een border!

2.       Creëer diepte met wandlampen

Door de schutting te verlichten met een wandlamp, zoals de een up and down variant, geef je de tuin extra diepte en een luxe uitstaling. Verlicht verschillende elementen, zoals een tuinhuis, overkapping of serre met een warme lichtkleur (2700K/ 2600K) en armaturen in dezelfde stijl. Zo creëer je eenheid en rust.

3.       Combineer sfeervol met praktisch met grondspots

Grondverlichting voor in de buiten is multifunctioneel! Je kunt er, net zoals met prikspots, sfeervolle accenten mee aanbrengen in de tuin. Bijvoorbeeld door een kantelbare grondspot onder een boom te plaatsen. Door deze van onderuit te verlichten creëer je een speciaal effect. Daarnaast kun je LED grondspots ook toepassen in je oprit of om een trapje in de tuin te verlichten. Zo verhoog je op een sfeervolle manier de veiligheid in de tuin.  

Je kunt je tuin dus heel eenvoudig sfeervol maken door elementen uit te lichten met grond- en prikspots en diepte te creëren met wandlampen.

Wil je meer weten over LED tuinverlichting? Onze LedLampenDirect LED experts beantwoorden graag al je vragen! Aarzel niet en neem contact met ze op via chat, telefoon of mail.