In drie stappen naar een sfeervol verlichte tuin.

Tuin; een sfeervolle tuin creëren in 3 stappen

Verlichting in de tuin hoeft namelijk niet alleen praktisch te zijn. Met een deze drie eenvoudige stappen brengt u luxe en sfeer aan in de tuin. Zo geniet u langer van bijvoorbeeld een gezellige barbecue met vrienden of familie of kunt u tot laat op de avond in de tuin een boek lezen of een spelletje doen. 

Tuinverlichting; prikspot tuinverlichting; wandlamp tuinverlichting; grondspot


1. Accenten aanbrengen met LED tuinverlichting.

Heeft u een mooie boom in uw tuin, of een border met bloemen of siergrassen? Zet ze dan in het licht en breng hiermee accentverlichting aan in de tuin. Een boom kunt u bijvoorbeeld goed verlichten met een prikspot. Hetzelfde geldt voor een border!


2. Creëer diepte in de tuin met wandlampen.

Door de schutting te verlichten met een wandlamp, zoals een up and down variant, geeft u de tuin extra diepte en een luxe uitstaling. Verlicht naast de schutting andere elementen, zoals een tuinhuis, overkapping of serre met een warme lichtkleur (2700K/2600K) en armaturen in dezelfde stijl. Zo wordt eenheid en rust gecreëerd.


3. Tuinverlichting op praktische plekken.

Grondverlichting voor buiten is multifunctioneel! U kunt er, net zoals met prikspots, sfeervolle accenten mee aanbrengen in de tuin. Bijvoorbeeld om een pergola of trapje in de tuin te verlichten. Door deze van onderuit te verlichten creëert u een speciaal effect. Daarnaast worden LED grondspots ook toegepast voor het verlichten van uw oprit of tuinpad. Zo verhoogt u op een sfeervolle manier de veiligheid in de tuin. Een andere manier is natuurlijk een staande buitenlamp op plekken in de tuin waar u in de avond wat meer licht wilt hebben.

U kunt uw tuin dus heel eenvoudig sfeervol maken door elementen uit te lichten met grond- en prikspots en diepte te creëren met wandlampen. Wilt u meer weten over LED tuinverlichting? Onze LED experts beantwoorden graag alle vragen! Aarzel niet en neem contact met ze op via chat, telefoon of mail.

Delen: