Gratis extra tint® producten bij aanschaf van tint® SMART verlichting

Koop je tot 15 april 2019 tint® SMART verlichting bij LedLampenDirect? Dan krijg je naast je bestelling, nog extra tint® producten via onze fabrikant ‘Müller Licht’. Dit maakt de overstap naar een intelligent verlichtingssysteem extra voordelig!

Wanneer krijg ik extra SMART verlichting cadeau?

- Bestel voor minimaal €50,- aan slimme verlichting en krijg een GU10 LED lamp cadeau. 
- Bestel je voor minimaal €100.-? Dan krijg je zelfs een gratis tint® starter set met 1 x E27 white + color én 1 afstandsbediening twv EUR 49,95 cadeau.
- Woonachtig in Nederland, Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland.

Hoe werkt deze tint® actie?

1. Bestel voor 15 april 2019 slimme tint® verlichting via LedLampenDirect. 
2. Vraag jouw gratis producten aan via: https://www.mueller-licht.de/gewinnspiel/?nederlands


Met deze actie wordt het wel nóg eenvoudiger om je hele huis te voorzien van smart verlichting! Ga direct aan de slag en bekijk hier onze tint® smart verlichting.Heb je vragen over deze actie? Neem dan gerust contact met ons op.
Telefoonnummer: +31 (0)88 0100 400

E-mail: info@ledlampendirect.nl

Actievoorwaarden:

Door deel te nemen aan deze actie gaat u akkoord met de volgende bepalingen en voorwaarden:

1. Recht op deelname
Alleen natuurlijke personen van 18 jaar en ouder met woonplaats en een adres in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Nederland hebben recht op deelname. Werknemers van MÜLLER-LICHT en andere partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van deze tint® geschenkcampagne zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor familieleden van werknemers of betrokken partijen. De deelnemer is verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid en bruikbaarheid van de door hem/haar verstrekte gegevens; de gevolgen van een onjuiste voorstelling van zaken komen uitsluitend voor rekening van de deelnemer. MÜLLER-LICHT aanvaardt in dit opzicht geen aansprakelijkheid.

2. Campagneperiode
De campagne start op 15 februari 2019 en eindigt op 15 april 2019 om 23:59 uur. Producten aangekocht buiten deze periode zijn uitgesloten van deelname. De sluitingsdag is 22 april 2019.

3. Deelname aan de actie
Om deel te nemen aan de geschenkactie, moet de deelnemer in de campagneperiode tint® producten kopen met een minimale waarde van € 50,00 of ten minste € 100,00 (totale aankoopprijs exclusief extra kosten, zoals verzendkosten, enz.) en bewaar de kassabon of de factuur. Ontvangsten of facturen kunnen ook worden verzameld binnen de campagneperiode om de waarde te bereiken van ten minste € 50,00 of ten minste € 100,00. De deelnemer uploadt een foto van het ontvangstbewijs of de factuur tot 22 april 2019 op www.mueller-licht.de/tint-geschenkaktion en voert zijn/haar persoonlijke gegevens in (naam, adres en e-mailadres). Op de foto of scan van het ontvangstbewijs of de factuur moeten het nummer van de bon of de factuur, de datum, het gekochte tintartikel, het aankoopbedrag en de leverancier duidelijk zichtbaar zijn. De originele bon of factuur moet worden bewaard in het geval dat verdere bewijzen nodig zijn. Elke bon of factuur kan slechts één keer deelnemen aan de campagne. Meervoudige deelname is mogelijk, maar alleen met verdere ontvangsten of andere facturen.

4. Een campagnegeschenk ontvangen
Alle deelnemers die tintproducten kopen met een waarde van minstens € 50,00 binnen de campagneperiode en de factuur zoals vermeld onder punt 3 uploaden, ontvangen een tint® LED reflector "wit" met een GU10-basiswaarde van € 19,99 (aanbevolen verkoopprijs) gratis per post. Alle deelnemers die tint® producten kopen met een waarde van minstens € 100,00 binnen de campagneperiode en de factuur zoals vermeld onder punt 3 uploaden, ontvangen een tint® starter set "kleur + wit" met een E27-fitting en een afstandsbediening ter waarde van € 49,99 (aanbevolen verkoopprijs) gratis per post. Op de campagnepagina kan de deelnemer kiezen om het geschenk naar zijn of haar eigen adres te sturen of iemand anders ermee te verrassen. In het tweede geval moeten de volledige adresgegevens van de gewenste ontvanger worden opgegeven. Verzending vindt alleen plaats naar postadressen binnen Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Nederland.

5. Vroegtijdige beëindiging van de campagne
MÜLLER-LICHT behoudt zich het recht voor om de campagne op elk moment te beëindigen vanwege onvoorziene omstandigheden zonder voorafgaande kennisgeving.

6. Gegevensbescherming
De persoonlijke gegevens van de deelnemers en de gewenste ontvangers worden uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren en verwerken van de campagne en niet voor andere doeleinden. Alle persoonlijke gegevens zullen niet zonder toestemming aan derden worden onthuld en zullen ook niet aan hen worden overgedragen voor het gebruik ervan.

7. Diversen
De actie is uitsluitend onderworpen aan de wet van de Bondsrepubliek Duitsland. Een beroep op de rechtbank is niet toegestaan. Contante betalingen of het uitwisselen van campagnegiften en hun overdracht aan derden zijn uitgesloten. Mocht een van deze voorwaarden niet effectief zijn of niet worden, dan blijft de geldigheid van de resterende voorwaarden van de campagne onaangetast.


Heb je nog vragen over tint® SMART verlichting? Of zou je graag extra advies willen hebben? Bel dan gerust met onze LED specialisten. Elke werkdag tussen 08.00 en 20.00 uur via 088 0100 400. Mailen kan natuurlijk altijd: klantenservice@LedLampenDirect.nlDirect op de hoogte van onze nieuwe blogs.

Schrijf u in en profiteer van exclusieve aanbiedingen & tips.