Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Buitenlampen met sensor

Deze hoge kwaliteit YPHIX buitenlampen met sensor zijn toepasbaar in ontelbare situaties. Denk bijvoorbeeld aan verlichting van de oprijlaan, carport, tuinhuisjes en het donkere gangetje naast het huis. De buitenlampen met sensor zijn verkrijgbaar in verschillende wattages, zodat er altijd wel een LED lamp is die past in uw situatie. Met de bevestigingsbeugel is het monteren van de sensor buitenlamp erg eenvoudig. De lamp en sensor zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar. Dat maakt dat u de detectiehoek eenvoudig aan kunt passen. De sensor detecteert warmteverschillen, dus geen vallende bladeren of waaiende takken. Verder is deze in te stellen op lux (bij hoeveel daglicht de lamp aangaat), tijd (na hoeveel seconden de lamp automatisch uitschakelt) en gevoeligheid.

Naast buitenlampen met sensor vindt u in ons assortiment ook buitenverlichting met meer wattage en lichtopbrengst. Om deze automatisch aan en uit te laten schakelen kunt u ervoor kiezen om een losse bewegingsmelder te plaatsen. Deze bewegingsmelders zijn er in verschillende varianten. Namelijk inbouw, opbouw, voor het plafond of muur en zelfs voor op de hoek van een muur! Deze hoek bewegingsmelder is ideaal voor als u een grote detectieafstand zoekt, aangezien de sensor een detectiehoek heeft van 360°. Niet alleen heeft een bewegingsmelder het voordeel dat u zonder handen de lampen aan en uit kunt schakelen, maar ook dat de sensor buitenlampen niet onnodig blijven branden; energiebesparing dus!

Wilt u een buitenlamp met sensor kopen? LedLampenDirect.nl! Wilt u meer weten over onze typen lampen of heeft u vragen over een losse bewegingssensor? Neem contact op met onze LED specialisten, we helpen u vraag via de live chat, telefoon of via mail!

8 results
Filter op icon-filter
Sort By
8 results
Filter op icon-filter
Sort By
.