Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Fitting

Dit armatuur is uitgerust met een E14 fitting (direct aan te sluiten op het lichtnet). De geschikte (dimbare) E14 LED lamp kunt u direct meebestellen uit het 'verwante productenmenu' (rechts van de pagina).
1 results
Filter op icon-filter
Sort By
1 results
Filter op icon-filter
Sort By

LED buitenverlichting met een lange levensduur

Onze LEDshop LedLampenDirect.nl biedt u naast moderne en strak afgewerkte buitenverlichting ook landelijke en klassieke armaturen. Kies uit een ruim aanbod aan buitenverlichting voor tuin- en gevelverlichting, voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Onze LED buitenverlichting heeft een lange levensduur doordat:

  • alle LED buitenverlichting is gemaakt van hoogwaardige materialen, geanodiseerd aluminium en uitstekende kwaliteit RVS, om roestvorming te voorkomen
  • de IP waarde van de LED buitenverlichting minimaal IP44 (plenswaterdicht) is, waardoor ze zeer geschikt zijn voor allerlei situaties buitenshuis
  • in ons assortiment ook kabelverbinders en gelmoffen worden aangeboden, die garant staan voor een waterdichte kabelverbinding

Om de verlichting compleet te maken met de juiste LED lamp, kijk dan bij de desbetreffende prikspot, grondspot of wandlamp bij de “Verwante producten” aan de rechterzijde van de pagina voor een bijbehorende LED lamp.

Lichtbron voor uw buitenarmatuur

Bent u op zoek bent naar de juiste lichtbron voor uw LED buitenverlichtingsarmatuur? Kijk dan bij de desbetreffende prikspot, grondspot of wandlamp. Aan de rechterzijde van de pagina bij de verwante producten vindt u geschikte YPHIX LED lampen voor in de armaturen. U heeft keuze uit een E27, GX53 of GU10 aansluiting.

Waterdichte verbinding

Wanneer u LED buitenverlichting zoals een prik- of grondspots wilt plaatsen in uw tuin, kunt u gebruik maken van kabelverbinders of een gelmof. Met deze verbindingsproducten kunt u veilig en waterdicht kabels aan elkaar verbinden. De keuze tussen beide opties heeft te maken met de ruimte waarin u de verbinding wilt maken. Is die ruimte beperkt, dan adviseren we gebruik te maken van een kabelverbinder. Indien u voldoende ruimte heeft kunt u ook kiezen voor onze topkwaliteit gelmof.

Advies op maat nodig?

Wij hebben altijd een team van specialisten voor u klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 088 - 0100 400 en via onze live chat. Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen: [email protected]

Bij LedLampenDirect krijgt u, naast uitstekende service ook altijd snelle levering, gratis verzending (vanaf €49,95), 2 jaar garantie en 30 dagen recht van retour. U kunt dus zelf beoordelen of de LED buitenverlichting die u bestelt aan uw eisen voldoen. Mocht het niet naar wens zijn, dan kunt u de producten binnen de retourtermijn retourneren.