LED Inbouwspots IP55 en IP65

Inbouwspots buiten LED IP55 en IP65

Hier vindt u LED inbouwspots voor buiten van IP55 en IP65. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen water. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor toepassing in een vochtige omgeving. Hierbij kan gedacht worden aan de verlichting van: carport, overkapping, veranda, buitenkeuken, overstek, schuurverlichting, buitenverblijf etc. Alle modellen LED inbouwspots zijn dimbaar en kantelbaar en hebben een zéér lage inbouwdiepte! 

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf € 19,95.

Producten (16)

   
SALE
LED Inbouwspot Monza aluminium rond, IP65 straalwaterdicht, dimbaar en kantelbaar 3W
SALE
LED Inbouwspot Monza RVS rond, IP65 straalwaterdicht, dimbaar en kantelbaar 3W
Ruime voorraad. Werkdagen vóór 23:59 besteld,
direct gratis verzonden (vanaf € 19,95).
SALE
LED Inbouwspots Monza wit rond, IP54 spatwaterdicht, dimbaar en kantelbaar 3W

Spatwaterdichte LED inbouwspots

Bij LEDLampendirect hebben we een groot aanbod aan LED verlichting voor buiten. Onze collectie buitenverlichting is zorgvuldig samengesteld, zodat voor iedere toepassing een geschikte LED inbouwspot, LED lamp, LED breedstraler en / of armatuur is.

Hoe weet u zeker of deze LED inbouwspots beschermd zijn tegen water? Dat is heel eenvoudig. Bij alle buitenverlichting staat een IP-waarde vermeld. De IP-waarde bestaat uit twee cijfers en geeft aan in welke mate uw LED verlichting tegen vocht bestand is. Hoe hoger het cijfer, hoe beter de bescherming. IP20 betekent stofwaterdicht, IP44 spatwaterdicht, IP54 spatwaterdicht en IP65 straalwaterdicht.

Alle LED lampen met een IP-waarde van 44 of hoger (spatwaterdicht), zijn geschikt voor gebruik buitenshuis. Bovenstaande LED inbouwspots voldoen dan ook hieraan en kunnen toegepast worden in overkappingen, carports, overstekken, veranda's e.d. Bent u op zoek naar een dimbare en kantelbare LED lamp? Kies de juiste LED inbouwspots voor buiten en bestel direct! Alle lampen geven mooi warm wit licht en staan dan ook garant voor mooi en sfeervol effect.

Bestel op werkdagen vóór 23.59 uur, dan worden deze prachtige lampen dezelfde dag naar u verzonden.

Moment...

X

{{var product.name}}

is aan uw winkelwagen toegevoegd


Verder winkelen Nu afrekenen
Verder winkelen
Nu afrekenen