LED Inbouwspots IP55 en IP65

Inbouwspots buiten LED IP55 en IP65

Bij LEDLampendirect.nl vindt u schitterende YPHIX LED inbouwspots buiten (IP55 of IP65). Deze spots zijn gemaakt voor situaties waarbij mogelijk water of vocht bij de spot komt. De IP-codering IP55 of IP65 betekent straalwaterdicht en dus uitermate geschikt voor toepassing in een vochtige omgeving. Denk bij gebruik van Inbouwspots buiten aan het verlichten van uw garage, carport, overkapping, veranda, tuinhuis, overstek(ken), etc. Maar ook voor binnengebruik, zoals de badkamer, zijn deze inbouwspots een perfecte oplossing.

Alle modellen YPHIX LED inbouwspots buiten worden gevoed door een externe voeding (driver), die u los mee dient te bestellen. In de omschrijving en bij de verwante producten staat de juiste driver vermeld met daarbij het maximum aantal spots per driver. De LED inbouwspots zijn prachtig dimbaar met de aanbevolen fase afsnijdingsdimmer. Daarnaast zijn de spots kantelbaar en door hun zéér geringe inbouwdiepte uitermate geschikt voor toepassing in verlaagde plafonds.

Bestel op werkdagen vóór 23:59 uur en wij verzenden uw order dezelfde dag nog! Gratis verzending vanaf €19,95.

Producten (16)

   
SALE
LED Inbouwspot Monza aluminium rond, IP65 straalwaterdicht, dimbaar en kantelbaar 3W
SALE
LED Inbouwspot Monza RVS rond, IP65 straalwaterdicht, dimbaar en kantelbaar 3W
Ruime voorraad. Werkdagen vóór 23:59 besteld,
direct gratis verzonden (vanaf € 19,95).
SALE
LED Inbouwspots Monza wit rond, IP54 spatwaterdicht, dimbaar en kantelbaar 3W
SALE
LED Inbouwspot Piatto wit rond, IP54 spatwaterdicht, dimbaar, 3W
SALE
LED Inbouwspots Cantello wit vierkant, IP65 straalwaterdicht, dimbaar en kantelbaar 7W (Vervangt 50-60W)

Straalwaterdichte LED inbouwspots

Dé nummer 1 LED shop van Nederland biedt een groot aanbod aan LED verlichting, geschikt voor buiten. Onze collectie buitenverlichting is zorgvuldig samengesteld, zodat voor iedere toepassing de juiste LED inbouwspots buiten te vinden zijn.

IP waarde

Hoe weet u zeker of uw spot beschermd is tegen water? Dat is heel eenvoudig. Bij alle buitenverlichting staat een IP-waarde vermeld. De IP-waarde bestaat uit twee cijfers en geeft aan in welke mate uw LED verlichting bestand is tegen vocht. Hoe hoger het cijfer, hoe beter de bescherming. Het eerste getal heeft te maken met de stofdichtheid, het tweede getal geeft de waterdichtheid weer. Bij LEDLampendirect bieden wij de lichtbronnen met de volgende IP waardes:

  • IP20 (stofdicht en alleen geschikt voor gebruik in droge ruimtes)
  • IP44 (spatwaterdicht)
  • IP54 (spatwaterdicht)
  • IP65 (straalwaterdicht)
  • IP67 (dompelwaterdicht)
  • IP68 (drukwaterdicht, te gebruiken onder water tot een diepte van 1 meter)

LED lampen met een IP-waarde van 55/65 (straalwaterdicht) zijn geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes en buitenshuis. Bovenstaande LED inbouwspots buiten voldoen hieraan en kunnen toegepast in situaties waar vocht direct bij de lichtbron kan komen. Bent u op zoek naar een mooie dimbare en kantelbare LED spot met een hoogwaardige afwerking? Kies dan voor de LED inbouwspots buiten en bestel direct! Alle lampen geven extra warm wit licht en staan dan ook garant voor een mooi en sfeervol effect.

Advies buiten inbouwspots

Onze deskundige klantenservice zit voor u klaar om al uw vragen omtrent onze inbouwspots buiten te beantwoorden. Op werkdagen zijn wij tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar via live chat of telefoon (+31 (0) 317 820205). Buiten deze tijden kunt u ons uiteraard ook een e-mail sturen. We streven ernaar om uw e-mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden. E-mails die vrijdag na 17.00 uur en in het weekend bij ons binnenkomen, nemen wij op maandag z.s.m. in behandeling.

 

Moment...

X

{{var product.name}}

is aan uw winkelwagen toegevoegd


Verder winkelen Nu afrekenen
Verder winkelen
Nu afrekenen