Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Fitting

Dit armatuur is uitgerust met een E14 fitting (direct aan te sluiten op het lichtnet). De geschikte (dimbare) E14 LED lamp kunt u direct meebestellen uit het 'verwante productenmenu' (rechts van de pagina).

Verschillende typen spatwaterdichte LED plafondlampen

YPHIX LED plafondverlichting is verkrijgbaar voor elke ruimte in uw woning. De keuze voor een LED plafondlamp is afhankelijk van de grootte van de ruimte en de sfeer die u wilt creëren. Een LED plafondlamp in de badkamer heeft namelijk een andere functie dan bijvoorbeeld een plafonniere in de woonkamer. Bij het uitzoeken van een plafondlamp is het dus belangrijk dat u weet met welk doel u uw ruimte wilt gaan verlichten. Uiteraard moet de lamp ook passen bij de stijl van uw interieur. Wij bieden u een ruime keuze aan waterdichte LED plafondlampen zoals o.a. LED panelen inbouw, LED inbouwspots en plafonnieres.

LED strips

Heeft u toch niet kunnen vinden wat u zocht? Kijk dan ook eens bij onze waterdichte LED strips. Wij bieden hierin een ruim assortiment. Wij leveren LED strips in diverse kleuren. LED strips zijn bij uitstek geschikt voor het creëren van lichtlijnen of indirecte (sfeer)verlichting.

Bewegingsmelder

U kunt onnodige stroomkosten vermijden door uw LED plafondlampen met een bewegingsmelder in te laten schakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verlichting bij uw voordeur, in uw hal maar ook de verlichting in uw wc. Nooit meer met vieze handen aan uw lichtknop zitten. Uw LED plafondlamp hoeft niet meer onnodig lang te branden. Als u binnen komt gaat deze aan en wanneer er geen beweging meer wordt waargenomen dan gaat hij vanzelf weer uit. De schakeltijd, detectieafstand en lichtgevoeligheid zijn instelbaar. Naast de besparing die LED verlichting al oplevert, kunt u dus nog extra besparen door een bewegingsmelder te plaatsen.

Advies op maat

Indien u nog vragen heeft over onze LED plafondlampen, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 088 - 0100 400. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te woord te staan. Wij zijn hiervoor bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur. Tijdens deze kantooruren kunt u ook gebruik maken van onze live chat. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd een mail sturen. We helpen u graag om samen te zoeken naar de ideale LED plafondlampen die bij uw persoonlijke wens, smaak en situatie past.