Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Staande Buitenlampen

Op zoek naar een staande buitenlamp? Dan bent u bij LedLampenDirect.nl aan het juiste adres! Staande buitenlampen zorgen voor sfeer in uw tuin, maar bieden daarnaast ook een stuk veiligheid. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een tuinpad aanlichten of het pad naar uw voordeur.

Onze selectie staande buitenlampen varieert van eenvoudig te monteren kunsstof en aluminium prikspots tot prachtige staande RVS buitenlampen in verschillende lengtes. De buitenlampen kunnen gecombineerd worden met een wandlamp uit dezelfde serie. Deze ziet u aan de rechterzijde van de pagina bij verwante producten, als u op de lamp van uw keuze klikt.

Zoekt u een GU10 of 230V LED lamp voor in uw staande buitenlamp? Kijk dan ook bij de verwante producten en bestel uw YPHIX LED lamp direct mee! U heeft daarbij keuze uit dimbare of niet dimbare LED lampen.

Voor 23:59 uur besteld en betaald? Dat betekent dat de order de volgende dag wordt bezorgd. Gratis verzending vanaf € 49,95 in Nederland en België!

Extra sfeer in uw tuin

Creëer een sfeervolle tuin door gebruik te maken van onze YPHIX staande buitenlampen. LedLampenDirect.nl biedt zowel staande buitenlampen aan als prikspots. Het grote voordeel van een prikspot is dat deze verplaatsbaar is. De YPHIX prikspots worden namelijk geleverd incl. 3 meter snoer en een stekker. Een staande buitenlamp plaatst u in principe op een vaste plek in de tuin. De mogelijkheid om deze later nog te verplaatsen ligt ook minder voor de hand.

Plaatsen van uw staande buitenlamp

Om uw staande buitenarmatuur van stroom voorzien dient u deze natuurlijk aan te sluiten op het lichtnet. Dit kan direct op een stekkerdoos, maar u kunt de lampen ook aansluiten op een 230V grondkabel. Om waterdichte verbindingen tot stand te brengen adviseren wij gebruik te maken van kabelverbinders of een grondmof. Met deze hulpmiddelen kunt u zeer eenvoudig een waterdichte IP68 verbinding maken.

IP waarde buitenlampen

Uiteraard moeten de lampen die u buiten plaatst bestand zijn tegen een flinke regenbui. De YPHIX buitenlampen van LedLampenDirect.nl hebben allemaal een minimale IP-waarde van IP54 (spatwaterdicht). Deze armaturen zijn uitermate geschikt om in uw tuin toe te passen.

Risa staande buitenlamp

Voor de staande buitenlampen uit de Risa-serie hebben we twee gemakkelijke hulpmiddelen om de lamp te monteren. Wij bieden namelijk de keuze uit een betonanker en een grondpen. Met de betonankerset kunt u de Risa vastzetten in een betonnen fundering. Uw staande buitenlamp kan op deze manier geen kant meer op. Wilt u de Risa staande buitenlamp in een zachte ondergrond plaatsen? Dan adviseren we gebruik te maken van de grondpen van 40cm.

Heeft u nog hulp nodig?

Wij helpen u graag met uw zoektocht naar de juiste lamp of lichtbron. Wij zijn op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur hiervoor telefonisch (088 - 0100 400) of per live chat te bereiken. Uiteraard kunt u ons tijdens en buiten deze tijden ook een e-mail sturen.