Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Direct besparen met LED

Welkom bij LedLampenDirect! Samen met ENGIE werken wij aan een duurzame toekomst voor de wereld én voor u. Met LED verlichting bespaart u direct op uw energielasten. Iedere dag weer. En dat is niet alleen goed voor het milieu, u verlaagt ook uw energiekosten. Win-win dus, voor u en voor de wereld. LED verlichting waarmee u energie bespaart, levert LedLampenDirect met kennis en passie voor service. Persoonlijk advies is daarbij erg belangrijk. Verlichting is namelijk maatwerk.

Direct profiteren als ENGIE klant? Gebruik tijdens het bestellen de kortingscode ELLD2B8A en ontvang direct 15% extra korting op uw bestelling.

Neem daarom gerust contact op met een van onze LED experts via 088 010 04 00. Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan kunt u uw lampen natuurlijk ook direct via deze webshop bestellen.


Overgaan op LED is een mooie stap, maar u kunt meer doen om uw energieverbruik en -kosten te verlagen. Wilt u hier advies over of heeft u een andere vraag over energie? Bel dan de energieadviseurs van ENGIE via 088 444 66 30 (lokaal tarief).

Direct advies?

Contactgegevens

+31 (0)88 0100 400