Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.
Direct besparen met LED

Welkom bij LedLampenDirect! Samen met ENGIE werken wij aan een duurzame toekomst voor de wereld én voor uw onderneming. Met LED verlichting bespaart u direct op uw energielasten. Iedere dag weer. En dat is niet alleen goed voor het milieu, u verlaagt ook uw energiekosten. Win-win dus, voor u en voor de wereld. LED verlichting waarmee u energie bespaart, levert LedLampenDirect met kennis en passie voor service. Persoonlijk advies is daarbij erg belangrijk. Verlichting is namelijk maatwerk.

U weet al wat u wilt bestellen? Met kortingscode ELLD2B8A ontvangt u 15% extra korting op uw bestelling als ENGIE klant.

Neem daarom gerust contact op met een van onze LED experts via 088 010 04 00. Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan kunt u uw lampen natuurlijk ook direct via deze webshop bestellen.


Overgaan op LED is een mooie stap, maar u kunt meer doen om uw energieverbruik en -kosten te verlagen. Wilt u hier advies over of heeft u een andere vraag over energie? Bel dan de Ondernemersdesk van ENGIE via 088 444 66 50 (lokaal tarief).

Direct advies?

Contactgegevens

+31 (0)88 0100 400