Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

G4 (GU4) en G9 (GU9) LED LAMPEN

Hoge kwaliteit G4 (GU4) en G9 (GU9) LED lampen vindt u hier! Deze 12V LED verlichting is uitermate geschikt om uw huidige energie slurpende halogeen steeklampjes mee te vervangen. Een G4 en G9 fitting vindt u vaak in de afzuigkap, maar ook in hanglampen, wandlampen, inbouwspots en tafellampen. G9 werkt op netstroom 230V, hier heeft u dus geen transformator voor nodig. Ook zijn er dimbare YPHIX G4 en G9 LED lampen. Deze kunt u dimmen met een inbouw muurdimmer, maar ook met een radiografische afstandsbediening. Ideaal!

Het voordeel van LED verlichting is dat deze veel energiezuiniger is dan traditionele verlichting. U hoeft ook niet bang te zijn dat LED een koel ongezellig licht geeft. De lichtkleur van YPHIX G4 en G9 verlichting is namelijk (extra) warm wit. Let goed op welk Voltage uw lamp nodig heeft. Er zijn ook G4 LED steeklampjes die werken op netstroom (230V). U kunt een 230V G4 herkennen aan dat er geen transformator in het armatuur of circuit aanwezig is. De afstand van een G4 lampje is van hart tot hart 4mm.

Verdere informatie over de LED verlichting vindt u op de productpagina van de lampen. Hier staat ook het dimadvies beschreven. Door dit dimadvies op te volgen heeft u binnen een paar klikken een goed werkende combinatie in huis. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact op met onze LedLampenDirect LED experts. Zij helpen u graag! 

Al vanaf 29,95 verzenden wij uw nieuwe energiezuinige LED verlichting gratis! 

24 results
Filter op icon-filter
Sort By
24 results
Filter op icon-filter
Sort By