Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

G4 LED lampen dimbaar

Dimbare G4 LED lampen van YPHIX zijn een duurzame vervanger van halogeen. U herkent deze lamp aan de steekpinnen die op een afstand van 4mm van elkaar zitten (hart tot hart). De dimbare G4 LED lampen zijn verkrijgbaar in een platte, ronde en in een spotvorm. De lampen werken op 12 Volt of 12-24 Volt.


Om de G4 lampen te voeden heeft u een LED transformator nodig. Op de productpagina vindt u bij de verwante producten een geschikte dimbare transformator en dimmer. Zo vervangt u uw huidige situatie eenvoudig door LED en bent u zeker van een flikkervrije combinatie.


Tevens is het mogelijk om de G4 lampen aan te sluiten op de accu van uw boot, vrachtwagen, camper of caravan. Voor deze toepassing wordt er geadviseerd om een 12V stabilisatorte plaatsen en zo de lampen te beschermen tegen piekspanning.


Bekijk voor de zekerheid goed de afmeting van de LED lamp en vergelijk dit met de afmeting van uw armatuur. Zo voorkomt u teleurstelling en kunt u direct genieten van mooi licht. Het team van LED specialisten van LedLampenDirect staat voor u klaar om u te helpen met de juiste keuze. Mocht het toch niet passen of voldoen aan uw verwachting heeft u 30 dagen recht van retour.

.