Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Fitting

Geschikt voor LED verlichting tot 30V, dus te gebruiken in combinatie met een 12-24V voeding.

De geschikte (dimbare) G4 LED lamp kunt u direct mee bestellen uit het 'verwante productenmenu' (rechts van de pagina).

G4 LED lampen in warm wit en extra warm wit

Met de G4 LED lampen van LedLampenDirect kiest u voor uitstekende vervangers voor uw oude G4 lampen. Op alle YPHIX LED lampen heeft u standaard twee jaar garantie op een goede werking. Het verwachte aantal branduren is 30.000 uur, zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe G4 LED lampen. Bij elke lamp vermelden we niet alleen het verbruik van de lamp, maar ook de vervangingswaarde. Op deze manier kunt u de LED lampen gemakkelijk vergelijken met uw huidige lampen.

Voeding

De G4 LED lampen van het merk YPHIX werken allemaal op 12 en/of 24 Volt. U vindt op onze website een groot assortiment aan transformatoren, mocht u ook een nieuwe voeding nodig hebben. De G4 LED lampen zijn allemaal dimbaar. U kunt dus zowel een dimbare als een niet dimbare transformator kiezen. Wanneer u al een (halogeen) transformator heeft, is het goed te kijken of deze een minimale belasting heeft. Wanneer dit het geval is kan het zijn de lampen niet goed werken op deze trafo. Het is dan verstandig om over te stappen op een LED trafo. Het voordeel van een LED transformator is dat deze geen minimale belasting nodig hebben. Daarnaast is het sluipverbruik veel lager. U kunt dus nog meer besparen!

Formaat

Hou rekening met het feit dat het formaat van een G4 LED lamp afwijkt van de halogeen versie. We vermelden bij elke lamp naast onder andere de lichtopbrengst en de lichtkleur ook het formaat. U vindt dit bij de technische gegevens, maar ook bij de afbeeldingen van de lamp.

Armatuur

Niet elk armatuur waar halogeen lampen in toegepast worden zijn geschikt voor G4 LED lampen. Het kan zijn dat door het grotere formaat de LED G4 lamp niet meteen past. Dit is vaak eenvoudig op te lossen door de reflector uit het armatuur te halen. De platte G4 LED lampen hebben een lichthoek van 120 ° en hebben dus geen reflector nodig. Zonder deze reflector ontstaat er meteen meer ruimte voor uw nieuwe LED lamp.

Wanneer u nog vragen heeft over onze G4 LED verlichting, helpen we u graag verder. Onze klantenservice is op werkdagen van 08:00 – 20:00 telefonisch bereikbaar op 088 - 0100 400. Daarnaast kunt u ons ook mailen naar [email protected] of gebruik maken van onze live chat.