Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Garantie van LedLampenDirect

Bij aankoop van een product via LedLampenDirect heeft u recht op garantie. YPHIX LED lampen en verlichting zijn van hoogwaardige kwaliteit, welke u 1 op 1 kunt vervangen met uw huidige verlichting zonder verlies van kleur of hoeveelheid van het licht. Bovendien hebben onze LED lampen rond de 25.000 – 50.000 verwachte branduren. U bespaart tevens tot 90% op uw energiekosten. Niet voor niets hebben inmiddels al meer dan 15.000 positieve productreviews en ruim 19.000 webshop reviews ontvangen.

Wettelijke en fabrieksgarantie

U ontvangt op al uw aankopen de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product moet voldoen aan wat u als consument redelijkerwijs van het product mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een extra door LedLampenDirect aangeboden garantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Extra garantie LedLampenDirect

Ieder product in ons assortiment heeft een garantieperiode van minimaal 2 jaar. Voor een aantal producten geldt een langere garantieperiode van 5 jaar. 

Wanneer vervalt mijn garantie?

Indien problemen geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig gebruik en/of installatie of wanneer het probleem door van buiten komende oorzaken is ontstaan is de garantie niet meer van toepassing.

Hoe maak ik gebruik van de garantie?

Indien u binnen de garantieperiode i.v.m. een defect een product naar LedLampenDirect wil sturen, dient u eerst een retournummer aan te vragen. Alle info hierover vindt u op de pagina retouren.

Contact

Telefoonnummer: 088 - 0100 400
[email protected]
Bereikbaar op ma-do van 08:00 - 18:00 uur, vr 08:30 - 17:00 uur