Garantie van LEDLampendirect.nl

Al onze LED lampen en verlichting zijn van een dusdanige kwaliteit dat u met deze lampen uw huidige verlichting 1 op 1 kan vervangen zonder verlies van kleur of hoeveelheid van het licht. Bovendien gaan onze LED lampen liefst 25.000 – 50.000 branduren mee, en u bespaart tevens tot 90% aan energie. Niet voor niets hebben wij inmiddels al meer dan 14.000 positieve productreviews en ruim 8.000 webshop reviews ontvangen. Als u een product koopt via Ledlampendirect.nl dan krijgt u de volledige garantie. Het is belangrijk dat u, als u aanspraak wilt maken op deze garantie, contact opneemt met onze klantenservice.

Wettelijke en fabrieksgarantie

U ontvangt op al uw aankopen de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product moet voldoen aan wat u als consument redelijkerwijs van het product mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een extra door LedLampenDirect aangeboden garantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Extra garantie LedLampenDirect

Ieder product in ons assortiment heeft een garantieperiode van 2 jaar. Op onze YPHIX LED TL buizen bieden wij voor bestellingen geplaatst vanaf 1 juni 2015 een garantieperiode van 3 jaar voor het Basic model en 5 jaar voor het Pro model. Voor de YPHIX LED Panelen geldt vanaf 1 oktober 2015 5 jaar garantie op de ECO Pro modellen.

Wanneer vervalt mijn garantie?

Indien problemen geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig gebruik en/of installatie of wanneer het probleem door van buiten komende oorzaken is ontstaan is de garantie niet meer van toepassing.

Hoe maak ik gebruik van de garantie?

Indien u binnen de garantieperiode i.v.m. een defect een product naar LedLampendirect.nl wil sturen, dient u eerst een retournummer aan te vragen. Alle info hierover vindt u op de pagina retouren.

Contact

Telefoonnummer: +31(0)317-820205
Klantenservice@ledlampendirect.nl
Bereikbaar op ma-vr van 08:00 uur – 20:00 uur

Moment...

X

{{var product.name}}

is aan uw winkelwagen toegevoegd


Verder winkelen Nu afrekenen
Verder winkelen
Nu afrekenen