Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Gatenzaag

Wilt u snel en eenvoudig het juiste gat boren voor het plaatsen van uw nieuwe inbouwspot? Gebruik dan een YPHIX gatenzaag, uitermate geschikt voor het nauwkeurig en zuiver zagen van ronde gaten en verkrijgbaar in diverse maten. Ons assortiment gatenzagen is geschikt voor de volgende materialen; hout, gipsplaten, spaanplaat, staal, ijzer, gegoten metaal, buizen en kunststoffen. Let op: u kunt deze gatenzagen dus niet gebruiken voor steen.


Heeft u nog geen juiste adapter voor de gatenzaag? Bestel deze dan direct mee. Wij bieden keuze uit een traditionele (3/8 of 7/16) of SDS Plus adapter. Twijfelt u aan het type adapter, kijk dan eerst in de handleiding van uw boormachine. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op met onze klantenservice!


Bestel uw gatenzaag bij de nummer 1 webshop voor LED verlichting en toebehoren. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld en betaald? Dan sturen wij deze dezelfde dag nog naar u op! Bestellingen vanaf €49,95 verzenden wij gratis.

16 results
Filter op icon-filter
Sort By
16 results
Filter op icon-filter
Sort By

YPHIX gatenzagen

Maak uw bestelling direct compleet door een gatenzaag en adapter mee te bestellen. De ideale hulpmiddelen om snel en eenvoudig nette gaten te boren. U weet met een gatenzaag zeker dat u de juiste maat zaagt voor uw inbouwspot. De YPHIX gatenzagen zijn gemaakt van HSS BI-metaal. Met speels gemak boort u door zowel zachte materialen (o.a. hout, gipsplaten, spaanplaat en kunststoffen) als harde materialen (o.a. ijzer, staal en gegoten metaal). De mogelijkheden beperken zich niet alleen tot het zagen van een gat voor een inbouwspot. Ook het zagen van een opening voor de inbouwdoos van uw dimmer is geen probleem met een YPHIX gatenzaag.

Het perfecte zaaggat

De Vario pitch vertanding en de zuiver afgewerkte lasnaad zorgen voor een zeer geringe vibratie. Dit geeft een perfect en nauwkeurig gat als resultaat. Inbouwspot erin en u heeft een prachtig eindresultaat. Ook zeer eenvoudig te handhaven met een handboormachine. TIP: Gebruik bij zagen in metaal een laag toerental (RPM) en boorsnijolie voor behoud van uw gatenzaag.

De juiste adapter voor uw gatenzaag

Kies voor gemak en bestel tevens de juiste adapter om de gatenzaag op een veilige manier te kunnen bevestigen! Kijk voordat u bestelt eerst welke adapter de juiste is voor uw boormachine. Dit heeft te maken met de gatzaagdiameter en de schachtmaat van uw boormachine. Ook biedt LedLampenDirect een SDS Plus adapter. Twijfelt u welke adapter u nodig heeft? Wij helpen u graag verder!

Klantenservice

Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur bereikbaar voor al uw vragen. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 088 - 0100 400 of per mail. U heeft ook de mogelijkheid om live met een van onze medewerkers te chatten voor snelle en korte vragen over de geschikte gatenzaag.