Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

GU4 LED lampen

Zoekt u een vervanger voor uw huidige GU4/MR11 spot? Bestel dan vandaag nog uw YPHIX GU4 LED lamp bij dé nummer 1 LEDshop van Nederland, LedLampenDirect.nl!

GU4 staat voor de fitting (hart op hart afstand tussen de pinnen is 4mm) en MR11 staat voor de vorm en diameter van lamp (Ø35mm). Alle GU4 MR11 LED lampen werken op 12V. U heeft voor deze GU4 LED lampen dan ook een 12V transformator nodig. Zoekt u een MR11 lamp die u rechtstreeks op 230V kunt aansluiten? Kies dan onze GU10 MR11 LED lamp Naos 4W.

Bent u op zoek naar een (design) inbouwspot voor uw GU4 LED lamp? Kies dan een inbouwspot geschikt voor Ø35mm lampen. Deze armaturen zijn ook geschikt voor de GU10 MR11 LED lamp.

Wij verzenden uw order gratis (v.a. €49,95) als u op werkdagen bestelt en betaalt vóór 23.59 uur. Gegarandeerd snelle levering in Nederland en België!

4 results
Filter op icon-filter
Sort By
4 results
Filter op icon-filter
Sort By

GU4 MR11 LED lampen

GU4 LED lampen werken op 12V. Dat betekent dat u een 12V transformator nodig heeft. Heeft u zelf nog een halogeen transformator? Dan kan het zo zijn dat de lampen niet stabiel branden doordat de minimale belasting van de halogeen trafo niet behaald wordt. Het minimaal gevraagd vermogen van LED is namelijk een stuk lager dan dat van halogeen lampen. Vervanging van de transformator door een YPHIX LED transformator biedt dan ook de perfecte oplossing. In de omschrijving van de betreffende GU4 LED lamp vindt u meer informatie omtrent de juiste LED transformator.

GU4 LED lampen zijn op twee manieren te dimmen:
Met een 230V LED inbouw muurdimmer: Combineer de YPHIX dimbare transformator met een 230V inbouw muurdimmer fase afsnijding en u creëert een dimbereik van circa 70%.
Met een radiografische afstandsbediening: Indien u via een remote control uw GU4 LED lampen wilt bedienen, is de RF LED dimmer DRF-T10 of CV 5 ZD i.c.m. de niet dimbare 12V 60W LED trafo de perfecte combinatie. In deze configuratie kunt u de lampen tot 100% dimmen. Uniek aan deze dimmers is dat u meerdere lampen draadloos kan aansturen met 1 afstandsbediening! Ook kunnen de GU4 LED lampen vanaf een vast punt in de muur worden gedimd, met behulp van een pulsschakelaar.

GU10 MR11 LED lampen

GU10 MR11 LED lampen kunnen direct op netspanning (230V) worden aangesloten. Bij deze soort LED lampen heeft u dus geen transformator nodig. GU10 MR11 lampen kunnen door middel van onze LED dimmer fase aansnijding 5-100W gedimd worden. In de omschrijving van het product ziet u welk aantal lampen u maximaal op de dimmer kunt aansluiten voor een flikkervrij dimbereik.

Advies

Kunnen wij u helpen met het maken van uw keuze voor de juiste GU4 LED verlichting? Onze deskundige medewerkers helpen u graag. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar voor al uw vragen. Dit kan telefonisch, per e-mail en onze online chatfunctie. Mocht de GU4 LED verlichting onverhoopt toch niet naar wens zijn? Geen probleem, u hebt bij LEDLampendirect 30 dagen recht van retour!