Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

GU5.3 LED - MR16 Lampen

Vervang vandaag uw halogeen spot nog voor een YPHIX GU5.3 LED (MR16) lamp en begin direct met besparen! Kies uit onderstaand overzicht de GU5.3 LED lamp(en) welke het best bij uw specifieke situatie past.

Aan de linkerkant van de pagina kunt u door middel van filters de juiste lamp kiezen. Uw selectie is zeer eenvoudig te verfijnen op: wattage, kleur licht, lichthoek en IP waarde. Onze GU5.3 LED lampen zijn verkrijgbaar met een IP waarde van IP20 en IP54. IP20 is enkel geschikt voor gebruik in droge ruimtes, IP54 kan ook in een badkamer of buiten onder een afdak worden toegepast.

GU5.3 LED lampen van het kwaliteitsmerk YPHIX werken op 12V en moeten derhalve altijd geschakeld worden op een 12V transformator. Bestel direct een LED transformator mee. Deze heeft geen minimale belasting en een zéér laag sluipverbruik! Nog meer besparen dus!

Orders die voor 23.59 uur geplaatst en betaald zijn, worden de volgende dag bezorgd en (v.a. €49,95) gratis verzonden in Nederland en België!

7 results
Filter op icon-filter
Sort By
7 results
Filter op icon-filter
Sort By

MR16 en MR11 lampen

MR16 lampen met GU5.3 voet hebben een fitting bestaande uit twee steekpennen met 5.3 mm afstand (hart op hart). MR16 staat voor de vorm van de lamp en hebben een lensdoorsnede van 50mm. Verwar deze lamp a.u.b. niet met een MR11 lamp (GU4), waarbij de afstand tussen de pinnen 4mm is.

Transformator voor GU5.3 LED spots

Een vraag die vaak wordt gesteld: Kan ik mijn huidige (halogeen) transformator ook gebruiken om MR16/GU5.3 LED lampen op aan te sluiten?

Helaas kunnen we hier geen eenduidig antwoord op geven. Dit heeft o.a. te maken met de minimale belasting, die vermeld staat op de transformator. Bij een halogeen transformator is de minimale belasting in de meeste gevallen vrij hoog. Met het aansluiten van LED GU5.3 LED lampen wordt die minimale belasting vaak niet behaald en zal de verlichting in veel gevallen gaan knipperen. Of de GU5.3 LED verlichting gaat zelfs helemaal niet branden. Het aanschaffen van een YPHIX LED transformator is dan ook altijd sterk aan te raden. Bijkomend voordeel is dat een YPHIX LED transformator een veel lager sluipverbruik heeft dan een halogeen transformator. U bespaart dus nog meer energie en geld!

Armaturen voor uw GU5.3 LED lamp

Bent u op zoek naar een (design) spot voor uw GU5.3 LED lamp? Kies dan een inbouw- of opbouwspot (incl. GU5.3 fitting) uit ons ruime assortiment YPHIX inbouwspots. Verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en materialen. Allen van een zéér hoge kwaliteit en schitterend afwerkingsniveau.

Beperkte inbouwhoogte

Heeft u te maken met een beperkte inbouwhoogte doordat u uw plafond niet te ver wilt of kunt verlagen? Kijk dan bij onze LED Inbouwspots voor LED lampen met een inbouwhoogte van 2-5 cm. Onze YPHIX LED inbouwspots bestaan uit een armatuur met een geïntegreerde lamp en worden aangestuurd door een extern geplaatste driver. Ideaal voor gebruik in de badkamer en buiten onder een overstek door hun hoge IP waarde (IP55/65).

Contact

Heeft u nog vragen over onze GU5.3 LED lampen of heeft u advies nodig omtrent het plaatsen van inbouwspots in of om uw woning. Neem dan gerust contact met ons op. Een team van specialisten zit voor u klaar om u van passend advies te voorzien. Bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur. Telefonisch 088 - 0100 400, per live chat of e-mail.