Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Inbouwspots dimbaar

De dimbare YPHIX inbouwspots zijn geschikt voor een lage inbouwhoogte en bevatten geïntegreerde hoge kwaliteit LED. Ideaal voor situaties met weinig ruimte! Daarnaast zijn de inbouwspots met een IP44 of hoger geschikt voor vochtige ruimtes. Zo kunt u ook uw badkamer of tuin voorzien van sfeervolle dimbare inbouwspots.


Om de LED inbouwspot te voeden heeft u een driver nodig. Deze driver werkt op 350mA of 700mA, afhankelijk van het wattage van de spot, en kan met een muurdimmer worden gedimd. De inbouwdimmer vindt u heel eenvoudig in de lijst van verwante producten op de productpagina. Daarnaast is het mogelijk om de YPHIX LED inbouwspots te dimmen door middel van een radiografische afstandsbediening. Kies dan voor een niet dimbare transformator. Ook deze vindt u in de lijst met verwante producten op de productpagina. Volg het dimadvies op om zo flikkervrij en ver mogelijk te kunnen dimmen.


Maak met de YPHIX gatenzagen van HSS BI-metaal een perfect gat om uw spots in te monteren. Voor elke boormachine is er wel een adapter inclusief 1/4” HSS centreerboor waar u de gatenzaag kunt bevestigen. Het is mogelijk om de inbouwspots aan te sluiten op een bewegingsmelder. De YPHIX bewegingsmelders met een IP44 waarde zijn te gebruiken in vochtige ruimtes en buiten. Ook vindt u in het assortiment plafond inbouw LED bewegingsmelders, LED plafond opbouw bewegingsmelders en LED muur inbouw bewegingsmelders.

4 results
Filter op icon-filter
Sort By
4 results
Filter op icon-filter
Sort By
.