Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Wegens extreme drukte in ons logistiek centrum en bij onze vervoerders is het mogelijk, dat uw bestelling iets langer onderweg is dan gebruikelijk. Excuses voor het eventuele ongemak.

Inbouwspot hoogte 20 mm

Deze inbouwspots zijn geschikt voor een inbouwhoogte van 20 mm. Ideaal als u een verlaagd plafond heeft met weinig ruimte voor een inbouwspot met LED lamp. Zo kunt u tóch uw ruimte mooi verlichten met een van onze YPHIX armaturen en LED lichtbronnen.

Een beperkte inbouwhoogte hoeft dus geen probleem te zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een inbouwspot met een G4 fitting. Kies via de productpagina van de inbouwspot een passende LED lamp die geschikt is voor een G4 fitting (zie de 'verwante producten'). Ook is een kantelbare LED inbouwspot met geïntegreerde LED’s een prachtige mogelijkheid voor een plafond met weinig inbouwhoogte. Verkrijgbaar in allerlei soorten designs en dus toepasbaar in elk interieur! Voor beide genoemde opties is een passende voeding nodig. De juiste voeding kunt u ook terugvinden bij de door u gekozen LED lichtbron. Het product vindt u eenvoudig in de lijst van verwante producten aan de rechterzijde van de productpagina. Wilt u de spots dimmen? Volg dan voor een flikkervrije situatie het dimadvies op de productpagina.

Voor advies over het kiezen van een inbouwspot, LED lichtbron of het dimmen van een LED lamp, kunt u op werkdagen tussen 8:00 en 20:00 uur contact opnemen met onze LED specialisten. Zij helpen u graag! Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer +31 (0) 88 – 0100 400, maar ook via e-mail ([email protected]) of live chat op onze website.

14 results
Filter op icon-filter
Sort By
14 results
Filter op icon-filter
Sort By
.