Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Wegens extreme drukte in ons logistiek centrum en bij onze vervoerders is het mogelijk, dat uw bestelling iets langer onderweg is dan gebruikelijk. Excuses voor het eventuele ongemak.

Inbouwspot zaagmaat 70 mm

Deze stijlvolle YPHIX inbouwspots zijn te plaatsen in een zaagmaat van 70 mm. De ronde kantelbare inbouwspots vindt u in verschillende kleuren; aluminium, wit en zwart. Standaard worden de inbouwarmaturen geleverd met een GU10 en GU5.3 fitting. Zo heeft u de keuze uit 12V of 230V lampen. Ook zijn de armaturen geschikt voor zowel LED als halogeen spots.


Het plaatsen van de inbouwspot is erg eenvoudig doordat deze is voorzien van klemveren. De lamp kunt u plaatsen door de binnenring uit de spot te klikken. Doordat er geen lampklem zichtbaar is heeft de spot een echte design uitstraling. Maak uw ruimte sfeervol met het ruime aanbod van YPHIX LED lampen. Alle lampen die worden aangeboden in de lijst van verwante producten kunt u toepassen in de inbouwspots.


Bij inbouwspots is het belangrijk om rekening te houden met de inbouwhoogte. U vindt de minimale hoogte per combinatie inbouwspot en YPHIX LED lamp op de productpagina. Heeft u een beperkte inbouwhoogte? Dan is een LED inbouwspots wellicht de oplossing.

8 results
Filter op icon-filter
Sort By
8 results
Filter op icon-filter
Sort By
.