Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Inbouwspot zaagmaat 80mm

Bent u op zoek naar stijlvolle inbouwspots met een diameter van 80mm? Dan bent u bij LedLampenDirect aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment inbouwspots exclusief lamp en LED inbouwspots inclusief LED lamp met een zaagmaat van 8cm. Onze spots zijn dimbaar en kantelbaar en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.


Wilt u uw huidige plafondspotjes vervangen dan is de zaagmaat iets om rekening mee te houden. Het is aan te raden om bij de nieuwe spots de juiste inbouwdiameter aan te houden. Mocht u een spot vinden met een grotere zaagmaat, dan is dit makkelijk op te lossen door het gat iets groter te maken, bijvoorbeeld met een van onze gatenzagen. Nieuwe inbouwspots met een kleine diameter plaatsen, is vaak lastiger op te lossen.


Naast de zaagmaat is ook de inbouwhoogte iets om in de gaten te houden. Zowel inbouwspots als LED inbouwspots hebben een minimale inbouwhoogte. Mocht u een beperkte inbouwhoogte hebben of de inbouwspots in een vochtige ruimte willen plaatsen (bijvoorbeeld de badkamer of carport), dan zullen wij aanraden om LED inbouwspots met een hoge IP-waarde te plaatsen.


Voor advies over al onze LED verlichting kunt u ons bellen op +31 (0) 88 - 0100 400 of live met ons chatten. Op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur zijn wij bereikbaar voor al uw vragen. Uiteraard kunt u altijd een e-mail sturen naar [email protected]

27 results
Filter op icon-filter
Sort By
27 results
Filter op icon-filter
Sort By
.