Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Inbouwspots 12V

Vervang uw oude 12V verlichting door energiezuinigere 12V LED inbouwspots van YPHIX! Door de volledige geanodiseerde behuizing en matte afwerking zijn de spots stijlvol en passend in elk interieur. De hoge kwaliteit LED inbouwspots beschikken over een geïntegreerde LED lamp. Een groot voordeel hiervan is dat er dan maar een lage inbouwhoogte benodigd is.


De LED experts van LedLampenDirect adviseren om ook altijd de oude transformator te vervangen door een LED transformator. Dit voorkomt dat de transformator de levensduur van de LED lamp aantast. De geschikte transformator vindt u in de lijst van verwante producten op de productpagina van de inbouwspot.


De LED verlichting is dimbaar in verschillende combinaties. Zo kan de dimbare 12V verlichting met een muurdimmer, radiografische afstandsbediening en kleine inbouw touch dimmer worden gedimd. Bekijk voor de beste dimopties het dimadvies op de productpagina. Heeft u vragen over LED verlichting of het aansluiten ervan? Bel, mail of chat met de LED experts van LedLampenDirect!

3 results
Filter op icon-filter
Sort By
3 results
Filter op icon-filter
Sort By
.