Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Inbouwspots zaagmaat 55mm

LedLampenDirect is de specialist in LED verlichting, LED lampen en inbouwspots. Om u direct te voorzien van de juiste lichtoplossing vindt u hieronder alle inbouwspots met een diameter van 55 milimeteren.


Het vervangen van uw halogeen of spaarverlichting voor LED verlichting is zeer aan te raden. Wist u bijvoorbeeld dat de energiekosten van een LED lamp in de meeste gevallen tot 70% lager kan uitvallen. Hiermee is de terugverdientijd vaak al binnen één jaar gerealiseerd.


Het vervangen van uw inbouwspots kan in sommige gevallen lastig zijn als de diameter niet helemaal overeenkomt met uw nieuwe inbouwspots. Het makkelijkste is het om de diameter aan te houden van uw huidige inbouwspot. Mocht u hier geen geschikte spot voor kunnen vinden, dan kunt u altijd kiezen voor een (iets) grotere. Het oude boorgat kunt u vervolgens vergroten met een van onze Gatenzagen.


Mocht u een beperkte inbouwhoogte hebben of een inbouwspot voor een vochtige ruimte zoeken, dan zal ons advies zijn om een LED inbouwspots te plaatsen. Onze LED inbouwspots hebben slechts een lage inbouwhoogte en een hoge IP waarde, en zijn direct voorzien van een geïntegreerde LED lamp.

Benieuwd naar ons complete assortiment inbouwspots? Bekijk dan al onze inbouwspots hier. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf € 49,95.

1 results
Filter op icon-filter
Sort By
1 results
Filter op icon-filter
Sort By
.