Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Inbouwspots zaagmaat 60 mm

Maak van uw ruimte een sfeervolle omgeving met de design inbouwspots van YPHIX. U vindt op deze pagina alle inbouwspots met een zaagmaat van 60 mm. De inbouwarmaturen worden standaard geleverd met een GU10 (230V) en een GU5.3 (12V) fitting en zijn verkrijgbaar in vele verschillende varianten. Zo heeft u de keuze uit rond, vierkant, wit, zwart, aluminium en spots in kristalglas uitvoering. De YPHIX LED lampen die geschikt zijn voor de inbouwspot vindt u in de lijst van verwante producten op de productpagina.

Extra tips bij het vinden van de juiste inbouwspot:

  • Een inbouwspot met een IP54 waarde is geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes en voor gebruik buiten. IP20 armaturen zijn geschikt voor toepassing in droge ruimten. Kiest u echter een LED spot met een IP waarde van IP54, dan kan deze combinatie wél worden toegepast in een vochtige ruimte.
  • Een beperkte inbouwhoogte? Dan zijn de slanke LED inbouwspots (met geïntergreerde LED lamp) de perfecte oplossing.
  • Om meteen aan de slag te kunnen heeft LedLampenDirect ook een speciale YPHIX gatenzaag met een diameter van 60 mm. Deze gatenzaag is gemaakt van HSS Bi-Metaal en geschikt voor onder andere hout, gipsplaten, spaanplaat en staal. De gatenzagen kunt u monteren op een adapter voor uw (accu)boormachine.

Voor vragen of extra advies kunt u contact opnemen met onze LED experts. Bel, mail of chat, wij helpen u graag!

1 results
Filter op icon-filter
Sort By
1 results
Filter op icon-filter
Sort By
.