Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Kastverlichting LED

YPHIX LED kastverlichting is toepasbaar in allerlei vertrekken van het huis. Denk aan de keuken onder de bovenkasten en in de kasten zelf. In de kledingkast of walk-in en de garderobekast. In vitrinekasten, open kasten en planken. Kies een complete set óf stel uw eigen kastverlichting set samen door te kiezen voor Stap 1: Verlichting. Stap 2: Een bijpassende transformator. Stap 3 (optioneel): Een deursensor. En stap 4: LED toebehoren voor 24V LED opbouw kastverlichting. Bekijk de verschillende productgroepen hieronder om uw bestelling direct compleet te maken. U kunt ook via de productpagina van de LED lichtbron zien met welke producten u de bestelling compleet kan maken door te kijken bij de 'verwante producten' aan de rechterzijde. Meer weten over de mogelijkheden met LED kastverlichting? Lees de blog!

Wij raden u aan om de verlichting voor uw kast altijd te combineren met de geadviseerde transformator, dimmer en/of sensor voor een probleemloze werking en het mooiste resultaat. U vindt de bijpassende producten aan de rechterzijde (bij 'verwante producten') op de productpagina van een LED lichtbron. 

Heeft u nog een halogeentransformator? Let dan op de minimale belasting van de trafo. Vervanging voor een LED transformator is vaak de meest energiezuinige oplossing vanwege het lage sluipverbruik.

Alle artikelen uit de LED kastverlichting serie zijn voorzien van connectoren en connectorboxen. Dit maakt deze set Plug & Play. Dus gegarandeerd zeer eenvoudig aan te sluiten en monteren!

Heeft u vragen of advies nodig over de YPHIX kastverlichting serie? Bel, mail of chat met een van onze LED experts! Zijn voorzien u graag van het beste LED advies voor uw situatie.

Kastverlichting in complete sets

Voor u samengesteld: Direct aan de slag

Met de kastverlichting in complete sets van het merk YPHIX wordt het creëren van de juiste verlichting voor uw situatie wel heel eenvoudig. De sets bevatten alle onderdelen die u nodig heeft en zijn voorzien van een Plug & Playsysteem. Heel eenvoudig aan te sluiten en uit te breiden met sensor of dimmer!

15 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Stel uw eigen kastverlichting samen

Stap 1: Kies uw verlichting

Kies hieronder uw gewenste LED lichtbron. Maak vervolgens uw set compleet door in stap 2 te kiezen voor een LED transformator (12V of 24V), in stap 3 kiest u een deursensor en in stap 4 kiest u het LED toebehoren (als u gekozen heeft voor de kastverlichting 24V). Bekijk de ‘verwante producten’ aan de rechterzijde op de productpagina van de LED lichtbron om te ontdekken met welke LED producten u de lamp kunt combineren.

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Stap 2: Kies de bijbehorende transformator

Onderstaande YPHIX LED transformatoren gebruikt u om de LED inbouw- en opbouwkastserie (12V of 24V) te voorzien van de juiste LED voeding. Een YPHIX LED transformator is verkrijgbaar in een 12V en 24V variant en wordt stekkerklaar geleverd. Kijk goed op de productpagina van de verlichting welke transformator u nodig heeft. Daarnaast is het belangrijk dat een transformator met maximaal 80% van zijn maximale capaciteit mag worden belast. Dit komt ten goede van de levensduur van het product.

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Stap 3: Uitbreiden mogelijk met een sensor

Met de YPHIX LED sensoren voegt u heel eenvoudig wat luxe toe aan uw kastverlichting. De sensoren hebben een kleine detectieafstand en reageren op het openen van de deur, of op warmteverschillen bij een PIR sensor. Wanneer u de deur sluit gaat door deze beweging de verlichting uit. In het assortiment vindt u zowel inbouw- als opbouwsensoren.

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Stap 4: Toebehoren kastverlichting 24V

Voor de LED opbouw kastverlichting 24V is de input connector essentieel. Het assortiment van LedLampenDirect biedt 3 verschillende input connectoren: incl. bewegingssensor, incl. PIR sensor of zonder sensor. Heeft u gekozen voor een deursensor uit stap 3? Kies dan de LED input connector zonder PIR of bewegingssensor. Kiest u voor een input connector inclusief bewegingssensor of PIR sensor? Dan kunt u deze echter niet combineren met de deursensor. Onderstaande LED verbindingskabel 12-24V en kabelgoot kunt u gebruiken voor zowel de YPHIX 12V als de 24V kastverlichting.

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Verlichting voor diverse doeleinden

Bestel uw kastverlichting vandaag nog bij dé online LED specialist. LedLampenDirect heeft een groot assortiment aan topkwaliteit LED artikelen. Met onze LED kastverlichting kunt u uw kast zowel aan de onder- als bovenzijde prachtig verlichten. Een lichtbron onder een keukenkast, in een vitrinekast of in een wandplank wordt in veel gevallen gebruikt voor het gericht uitlichten van oppervlaktes. In een keuken fungeert kastverlichting vaak als werkverlichting, waarnaast het tevens kan dienen als uplighter voor diffuse, indirecte verlichting. Juist dan is het prettig om de verlichting te kunnen dimmen. Uiteraard vindt u dit in ons YPHIX assortiment.

Wilt u eenzelfde sfeer, maar ook besparen op uw energierekening? Kies dan voor de LED kastverlichting van YPHIX. Prachtig regelbaar van krachtige werk- tot sfeervolle bijverlichting.

Naast LED kastverlichting bieden wij ook losse inbouwspots aan, waarin u een G4 lamp naar keuze kunt plaatsen.

Kenmerkend aan het gehele assortiment YPHIX kastverlichting is de kleine maatvoering én zeer lage inbouwhoogte. Voor iedere kast of wandplank dus de juiste LED oplossing!

Bediening van de kastverlichting

Wij bieden verschillende opties voor het aansturen en/of dimmen van uw LED lichtbron. Zo kunt u onze kastverlichting door middel van een bewegingssensor, deursensor of touch dimmer bedienen. De deursensor is bijvoorbeeld ideaal om te gebruiken in uw kledingkast. Op het moment dat u de deur opent, gaat de lichtbron branden. Als u de deur vervolgens weer sluit, dooft de verlichting. Daarnaast kunt u onze LED kastverlichting eventueel ook draadloos bedienen met een RF (radiofrequente) dimmer met afstandsbediening of draadloze wandbediening. Heeft u vragen over welke manier van bedienen voor uw situatie het meest gebruiksvriendelijk is, neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice.

Contact met onze klantenservice

Onze klantenservice staat op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur voor u klaar om u van dienst te zijn bij het selecteren van uw kastverlichting. Bij het kiezen van kastverlichting is er altijd onderscheidt tussen functionaliteit en sfeerverlichting. Samen met u zal één van onze LED specialisten zoeken naar de perfecte oplossing voor uw specifieke toepassing. Bel, chat of mail met ons en wij helpen u met plezier bij invullen van uw wensen.