Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.


Tips & inspiratie: LED verlichting voor in de keuken


LED verlichting keuken data-img="f7124abde4ac51aaf89de0c2c9543d2f" />

Bent u aan het klussen, verbouwen of gewoon op zoek naar een nieuwe LED lamp?

Wij van LedLampenDirect helpen u graag op weg door het grote bos van LED verlichting

Vindt u het ook zo lastig om de juiste verlichting voor in de keuken te kiezen? De keuze is enorm en waar moet u nu juist op letten bij het kiezen van verlichting? Wij van LedLampenDirect snappen hoe lastig het soms kan zijn. Daarom helpen wij u op deze pagina stap voor stap naar de juiste LED lamp. Alles voor een gezamenlijk doel; een sfeervol en praktisch verlichte keuken. In stap één starten we bij de basis en kiezen de fitting, vervolgens de IP waarde en als laatste de functie van de lamp. In de blogs leest u bijvoorbeeld alles over fittingen, wattages, praktische verlichting, sfeerverlichting en lichtkleuren. Komt u er na het lezen van deze tips toch niet uit of heeft u andere vragen? Onze LedLampenDirect LED experts kunnen u alles vertellen over LED keuken verlichting. Aarzel niet om ze te vragen, want in het juiste licht is alles mooier!


Zo kiest u de juiste verlichting voor uw keuken

Welke fitting heeft mijn keukenverlichting? Het is een belangrijk gegeven, aangezien LED lampen verkijgbaar zijn in verschillende fittingen. Een GU10 fitting past bijvoorbeeld niet in een GU5.3 fitting. Om te voorkomen dat u de verkeerde lamp besteld hebben onze LED experts hieronder alle veel voorkomende lampen met fittingen op een rijtje gezet. Daarnaast hebben zij een hier een uitgebreide blog over geschreven. Mocht u er niet uit komen of andere vragen hebben over keukenverlichting? Onze LED experts zijn hiervoor elke werkdag bereikbaar.  
Werkverlichting

 

In de keuken is goede werkverlichting essentieel. Dit voorkomt onveilige situaties bij het bereiden van de maaltijd. Naast goede verlichting dient keukenverlichting ook sfeervol te zijn. Onze keukenserie LED verlichting speelt goed in op alle wensen. Niet alleen kan de set uitgebreid worden met sensoren en dimmers, maar is ook nog eens super gemakkelijk te installeren door het Plug & Playsysteem. Of u nu uw keuken gaat verbouwen of een nieuwe gaat installeren, binnen deze keukenserie LED verlichting is er altijd wel een oplossing te vinden. 

IP codering

Welke soort verlichting is geschikt?

Als laatste kiezen we de functie van de LED lamp. Gaat deze een hele ruimte verlichten, alleen een bepaald object of dient het licht enkel voor het verhogen van de sfeer? Met onderstaande voorbeelden is deze keuze gemakkelijk gemaakt. Klik op het voorbeeld en alle lampen die hier geschikt voor zijn worden voor u op een rijtje gezet. Het kiezen van de juiste keukenverlichting is nog nooit zo makkelijk geweest!

Meer tips & tricks

Onze LedLampenDirect LED experts leggen u in deze blogs alle ins en outs uit over LED verlichting. Van het aansluiten van LED verlichting in de keuken tot het kiezen van de juiste LED lamp, het komt allemaal aan bod. In de spotlights 

Deze producten uit ons ruime assortiment worden aanbevolen door onze LED experts. Speciaal voor u en perfect voor in de keuken! Wilt u meer advies over welke LED verlichting geschikt is voor uw keuken? Neem contact met ze op via telefoon, chat of e-mail voor een passend advies.

Multifunctionele DimFlame lamp


Deze DimFlame LED lamp is multifuntioneel! Op volle sterkte is deze LED lamp krachtig met een warm witte kleur. Als de lamp gedimd wordt gaat de lichtsterkte omlaag, maar ook de lichtkleur. Helemaal gedimd geeft de lamp de kleur van een kaars. Erg sfeervol! Voor het beste resultaat combineert u de DimFlame LED lamp met de YPHIX LED dimmer. 

Waterdichte LED strips
LED inbouwspot voor in de badkamer

Trimless inbouwspots


Trimless inbouwspots in uw keuken zijn een moderne en strakke toevoeging van uw keukenverlichting. Trimless staat voor randloos/ naadloos. De spot heeft een ring waar overheen gestuukt wordt. Dit geeft een luxe uitstraling en moderne touch. Als u de lamp gaat vervangen hoeft u niet bang te zijn dat u uw mooie plafond beschadigd. Door de binnenring eruit te klikken kunt u eenvoudig bij de LED lamp!