Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Bewegingsmelders voor buiten (IP44)

Bent u op zoek naar een bewegingsmelder voor buiten? Kijk dan niet verder, maar bestel vandaag nog uw YPHIX IP44 bewegingssensor bij LedLampenDirect.nl!

Onze IP44 bewegingsmelders hebben als voordeel dat ze geen minimale belasting hebben. Zeer geschikt dus om LED verlichting op aan te sluiten (tot een vermogen van max. 300W). Spaar-, TL- en PL lampen kunt u eveneens tot een maximum van 300W op de melder aansluiten. Daarnaast kan de sensor met halogeen- en gloeilampen tot maximaal 1200 Watt worden belast.

Met een IP44 bewegingsmelder gaat uw verlichting in het donker vanzelf aan als de ingebouwde PIR sensor een beweging (in feite warmteverschillen) detecteert. Bijkomend voordeel is dat uw buitenverlichting nooit meer onnodig blijft branden.

Ons assortiment bewegingsmelders (ook wel bewegingssensoren of bewegingsschakelaars genoemd) zijn als opbouw variant te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 23:59 uur en deze wordt direct gratis verzonden (v.a. €49,95)!

Kies voor gemak en extra besparing

Bewegingsmelders zijn de ideale automatische schakelaar. Nooit meer in het donker op zoek naar de lichtknop. Uw verlichting brandt alleen als u bijvoorbeeld bij de voordeur staat en gaat als u binnen bent na de ingestelde tijd uit. Niet meer betalen voor verlichting die de hele nacht brandt, omdat u het licht bent vergeten uit te zetten. Of stelt u zich eens voor dat u later op de avond het vuilnis nog even naar de container moet brengen. Wat een uitkomst is het dan als er een lamp aangaat door middel van een IP44 bewegingsmelder. Naast de besparing die LED verlichting al oplevert voor u, helpt het gebruik van een bewegingsmelder nog een extra handje mee!

Onze IP44 bewegingsmelders:

  • Zijn instelbaar op tijd en lichtgevoeligheid
  • Hebben een sluipverbruik van slechts 0,5W
  • Hebben een detectieafstand van max. 12 meter
  • Zijn toepasbaar in verschillende ruimten binnens- en buitenshuis
  • Reageren op warmteverschillen (PIR sensor), dus niet op bewegende takken
  • Zijn eenvoudig te installeren
  • Zijn verkrijgbaar met een detectiehoek van 180°
  • Zijn eveneens te verkrijgen in een richtbare variant

LED lichtbron met ingebouwde bewegingsmelder

Zoekt u een lamp voor aan uw gevel of oprit met een ingebouwde bewegingssensor? Kijk dan bij ons assortiment YPHIX LED breedstralers met sensor! Verkrijgbaar in verschillende wattages en zeer eenvoudig te installeren. Onder andere te gebruiken als anti-inbraak verlichting, want de LED breedstraler geeft direct vol licht en is verkrijgbaar in de lichtkleuren 3000K en 4000K.

Heeft u verder nog vragen?

Neem dan contact met ons op met onze klantenservice! Onze LED specialisten zitten van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur voor u klaar om uw technische- en productvragen te beantwoorden. Uiteraard kunt u voor advies over onze bewegingsmelders ook bij hen terecht. Ze helpen u graag verder! Telefonisch 088 - 0100 400, per mail of live chat te bereiken.