Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED straler met sensor

Bent u op zoek naar goede en mooie buitenverlichting? Die tevens niet onnodig brandt? Dan is onze YPHIX LED straler met sensor de juiste oplossing! Bij LedLampenDirect vindt u een ruime keuze aan modellen van 10W tot 50W (vervanging van halogeenlampen van 100 tot 500 Watt). Enkele kenmerken van de YPHIX LED straler met sensor:

  • Leverbaar in warm wit licht (3000K) en wit licht (4000K)
  • IP-waarde: 65 (sproeiwaterdicht)
  • Schakeltijd instelbaar tussen 10 seconden en 5 minuten
  • Detectieafstand variabel van 2 tot 10 meter
  • Richtbare sensor voor optimaal bereik
  • Lichtgevoeligheid in te stellen tussen 10-2000 Lux

Op al onze ECO Basic LED stralers met sensor krijgt u standaard twee jaar garantie. Wanneer u een breedstraler zoekt met een hogere lichtopbrengst of een hoger wattage, kijk dan eens bij de YPHIX ECO Pro LED stralers.

Uw LED straler met sensor vóór 23:59 uur besteld en betaald, de volgende dag in huis. Wij verzenden orders vanaf €49,95 gratis in Nederland en België.

Energiezuinige LED stralers met sensor

Op veel plaatsen kan tijdelijk extra verlichting erg handig zijn. Zeker wanneer het donker is en u voor korte duur wat meer verlichting nodig heeft om alles goed te kunnen zien. Veelal is dan ook de wens dat deze extra verlichting de sfeer in de tuin of rondom het huis niet langer beïnvloed dan noodzakelijk. Of dat deze verlichting te lang aanstaat en onnodig stroom verbruikt. In deze gevallen biedt de YPHIX serie Eco Basic LED straler met sensor uitkomst.
Met de YPHIX LED straler met sensor combineert u een hoge lichtopbrengst met een laag verbruik. Per Wattage heeft u keuze uit de kleurtemperatuur 3000K (warm wit) en 4000K (wit).

De LED breedstraler met bewegingssensor is tevens zeer geschikt als anti-inbraakverlichting voor winkels en bedrijven. Maar ook rondom woningen en in de tuin is voor dit doel een LED straler met sensor uitstekend toepasbaar.

Geen onnodig inschakelen door PIR sensor

De YPHIX LED straler met sensor is uitgerust met PIR-techniek. Een PIR sensor reageert niet op beweging maar op warmteverschillen. Dit is bij buitengebruik een groot voordeel. In geval van bewegende takken zal de PIR LED straler met sensor niets registeren en de verlichting niet inschakelen. Dat gebeurt alleen bij een passerend persoon of een naderende auto. Naast dat het handig is dat de LED straler met sensor niet onnodig gaat branden, bespaart u tevens extra op uw energiekosten. Uw besparing is nog groter!

Volledig naar wens instelbaar

De LED straler met sensor is uitgevoerd met een richtbare sensor, die in iedere gewenste positie ingesteld kan worden. Op deze manier kan er altijd onder de juiste hoek en in de juiste richting worden gedetecteerd. Daarnaast is de te detecteren afstand ook in te stellen. Dit kan van 2 tot 10 meter.

Om te voorkomen dat uw breedstraler aanspringt wanneer het nog voldoende licht is, kunt u bij deze LED straler met sensor ook de Lux naar uw specifieke situatie instellen. Hiermee bepaalt u bij welke lichtsterkte de PIR sensor in werking treedt om te gaan reageren op beweging. Doordat ook de schakeltijd is aan te passen, hoeft uw verlichting nooit langer dan noodzakelijk te branden.

Waterdicht aansluiten

De ECO Basic LED straler met sensor heeft een IP-waarde van 65 (sproeiwaterdicht) en wordt standaard geleverd met een aansluitsnoer van 1 meter. Wilt u dit verlengen? Gebruik dan een waterdichte kabelverbinder in combinatie met aansluitsnoer met stekker.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de juiste LED straler met sensor voor uw situatie. Ons team van LED specialisten staat u graag te woord. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 20:00 uur op telefoonnummer: +31 (0) 317 820 205 of de live chat in onze webshop. Uiteraard kunt ook altijd een e-mail sturen naar [email protected]