Abonneren op RSS-feed

LED Dimmers 230V

LED Dimmer 230V

Dimbare lampen kunnen met de juiste dimmer mooi gedimd worden. Welke dimmer u nodig heeft voor het dimmen van uw lampen is afhankelijk van het type lamp. De driver in de LED lamp is bepalend welke dimmer de meest geschikte keuze is. Voor alle dimbare YPHIX LED lampen vindt u op onze website de geadviseerde LED dimmer 230V. De aanbevolen dimmer staat in de omschrijving van de lamp en rechts bij de verwante producten vermeld. 

Kenmerken van de LED dimmer 230V:

  • Keuze uit fase aan- en afsnijding.
  • Beveiligd tegen overspanning en kortsluiting.
  • Geschikt voor wisselschakeling (in combinatie met een schakelaar)
  • Af te stellen met de geïntegreerde potmeter
  • Standaard maat (de meeste afdekramen van bekende A-merken passen op de dimmer)
  • Twee jaar garantie
Wanneer u uw LED dimmer 230V bestelt en betaalt op werkdagen vóór 23:59 uur, verzenden we uw order nog dezelfde dag. Bestellingen vanaf €19,95 sturen we gratis naar u op!


Producten (6)

   
NIEUW
LED Dimmer 230V, fase afsnijding, inbouw, 5-350W, geschikt voor alle bekende merken afdekramen
NIEUW
Elektronische LED Snoerdimmer 230V, fase aansnijding, 5-100W, zwart
Elektronische LED Snoerdimmer 230V, fase aansnijding, 5-100W, zwart
(5)
Winkelprijs: € 67,95
€ 49,95

Prijs incl. 21% BTW

Afdekraam wit tbv LED Dimmer 230V
(22)
Winkelprijs: € 9,95
€ 4,95

Prijs incl. 21% BTW

Ruime voorraad. Werkdagen vóór 23:59 besteld,
direct gratis verzonden (vanaf € 19,95).

De juiste LED dimmer 230V voor uw lamp

Bij een dimbare LED lamp is het van groot belang deze te combineren met de juiste LED dimmer 230V. Een LED lamp is niet met elke dimmer te combineren. Om deze reden laten wij al onze dimbare LED lampen testen met verschillende dimmers. Hier komt het dimmeradvies, welke we op de website vermelden, uit voort. U vindt dit advies bij elke dimbare lamp in de omschrijving en bij de verwante producten.

Wanneer u elders LED lampen heeft aangeschaft is ons advies om bij de leverancier van de lampen te informeren naar de juiste LED dimmer 230V. Is het niet mogelijk om te achterhalen welke dimmer de juiste is, dan is het belangrijk om op de belasting van de dimmer te letten. Hierbij is het van belang de dimmer niet te zwaar te belasten. Het verbruik van een LED lamp is niet altijd gelijk aan de belasting voor de dimmer. Om deze reden mag u een dimmer bij LED lampen niet voor meer dan 15% van het maximale vermogen belasten. Dit geldt uiteraard niet voor de lampen welke wij aanbieden. Deze zijn alle getest en nagemeten zodat u hierbij het advies op de website kunt volgen.

Installatie en afstellen van de LED dimmer 230V

We realiseren ons dat niet iedereen dagelijks een dimmer aansluit. Om deze reden hebben we voor elke LED dimmer 230V een duidelijke installatie handleiding gemaakt. U vindt deze in de omschrijving van de LED dimmer 230V als PDF bestand op onze site. Naast het correct aansluiten van de dimmer is ook het afstellen van de geïntegreerde potmeter van belang. In de handleiding wordt alles helder uitgelegd.

Wisselschakeling

Onze LED dimmers 230V zijn ook te gebruiken voor wisselschakeling. Een wisselschakeling houdt in dat u op de ene plek een dimmer plaatst en op een andere plek een schakelaar. U kunt dan op twee plaatsen de verlichting in- en uitschakelen, maar op één plek dimmen.

Mocht u verder vragen hebben over onze LED dimmer 230V of het juiste gebruik hiervan, dan helpen we u graag. Bel, mail of chat met één van onze vele LED specialisten, die op werkdagen van 09.00 – 17.00 uur voor u klaar staan.

Moment...

X

{{var product.name}}

is aan uw winkelwagen toegevoegd


Verder winkelen Nu afrekenen
Verder winkelen
Nu afrekenen