Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Wegens extreme drukte in ons logistiek centrum en bij onze vervoerders is het mogelijk, dat uw bestelling iets langer onderweg is dan gebruikelijk. Excuses voor het eventuele ongemak.

LED Dimmers 350mA - 700mA

Om onze YPHIX LED inbouwspots te dimmen met een afstandsbediening, gebruikt u een LED dimmer 350mA of 700mA. Alle onderstaande dimmers kunnen worden bediend door middel van de afstandsbediening. Deze ziet u ook in onderstaand productoverzicht vermeld. De LED dimmers kunnen tevens worden aangestuurd met een inbouw pulsschakelaar of draadloze wandbediening. Op deze manier kan de LED verlichting zowel via een vast punt op de muur als met een afstandsbediening gedimd worden. U creëert met deze opstelling als het ware een wisselschakeling.

Met de onderstaande Dimmers 350mA en 750 mA kunt u flikkervrij en traploos dimmen tot 100%! Per dimmer zijn maximaal 4 LED inbouwspots aan te sluiten.

LET OP: Gebruik altijd voor iedere LED dimmer 350mA of 700mA de op de website geadviseerde voeding!

Plaatst u uw bestelling op werkdagen voor 23:59 uur? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden! Gratis verzending in heel Nederland en België vanaf €49,95.

LED dimmer afstandsbediening

Wilt u de YPHIX LED inbouwspots zittend vanaf de bank kunnen bedienen? Kies dan voor de optie dimmen met een radiografische afstandsbediening en profiteer van gemak en luxe! De verlichting in- en uitschakelen én dimmen met 1 druk op de knop. Groot voordeel is dat de LED dimmer de laatst ingestelde stand onthoud. Zelfs wanneer de spanning van de dimmer is geweest.

Afstandsbediening

Het radiografisch signaal is zeer sterk. De receiver kan dus in z’n geheel worden weggewerkt. Bijvoorbeeld boven het verlaagde plafond of in een koof. Bij het koppelen van de wand- en/of afstandsbediening aan de receiver wordt automatisch een RF-frequentie gekozen. Deze is wisselend, dus nooit een conflict met een RF-signaal van een andere afstandsbediening.

Verschillende opties voor gebruik

  • Eén maar ook meerdere LED dimmers gelijktijdig dimmen/schakelen met slechts één afstandsbediening (zonder vertraging) tot een afstand van 25 meter.
  • Meerdere LED dimmers afzonderlijk dimmen/schakelen, zodat u groepen in uw verlichting creëert met één afstandsbediening (maximaal 5 zones) Er kunnen meerdere dimmers in één zone geprogrammeerd worden.
  • Eén LED dimmer kan aangestuurd worden door meerdere afstandsbedieningen.
  • Twee of meer zones kunnen gezamenlijk in een scène gezet worden, zodat alle LED dimmers zowel afzonderlijk als gelijktijdig aangestuurd worden met één afstandsbediening. U kunt dan bijvoorbeeld vier zones apart programmeren op de afstandsbediening. De vijfde zone kunt u dan gebruiken om de LED dimmers uit twee of meer zones te schakelen/dimmen. Hiermee kunt u dus met één druk op de knop meerdere zones tegelijkertijd schakelen/dimmen.

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over onze LED dimmers kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur. Ons telefoonnummer is 088 - 0100 400 en de live chat functie vindt u rechts onderaan onze webpagina. Uiteraard kunt u altijd een email sturen.