Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Drivers 350mA - 700mA

Kiest u bij LedLampenDirect voor één van de prachtige YPHIX LED inbouwspots? Bestel dan direct de bijpassende YPHIX LED Driver van 350mA of 700mA mee. De driver dient als voeding voor de spot, daar de LED inbouwspots niet direct op 230V kunnen worden aangesloten.

Wij bieden een keuze uit twee types LED drivers:

  • Een driver waar u maximaal 1 LED inbouwspot op kunt aansluiten
  • Een driver waar u meerdere spots op kunt aansluiten (aantal afhankelijk van het type LED inbouwspot)

Groot voordeel van de LED driver waar u maximaal 1 spot op kunt aansluiten is dat hij door het kleine formaat altijd door het zaaggat past. Ideaal voor zéér beperkte inbouwhoogtes dus!

In onze webshop wordt bij de omschrijving van de LED inbouwspots helder uitgelegd welke driver u nodig heeft voor uw situatie. Dit hangt af van het type LED inbouwspot dat u kiest. Let op: Elk model LED inbouwspot behoeft een specifiek type LED driver, die bij het betreffende model spot past. Mocht u er toch zelf niet uitkomen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel uw LED driver en inbouwspots op werkdagen voor 23.59 uur en wij verzenden uw order nog dezelfde dag! Bestellingen vanaf €49,95 verzenden wij gratis in heel Nederland en België. Wilt u advies over de juiste driver in combinatie met de LED inbouwspot van uw keuze? Neem dan op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur contact met ons op via telefoonnummer 088 - 0100 400. U kunt ook met ons chatten of een email sturen naar [email protected]

Hoge kwaliteit

Alle types YPHIX LED drivers zijn voorzien van de hoogste kwaliteit componenten, welke garant staan voor jarenlang probleemloos gebruik. Alle drivers hebben een zeer laag sluipverbruik en zijn bovendien beveiligd tegen kortsluiting. Een YPHIX driver wordt geleverd inclusief connector voor het eenvoudig plug&play (seriematig) aansluiten van uw LED inbouwspots (d.m.v. connectorboxen, meegeleverd met de spots).

Verschillende types LED drivers

Wij bieden de keuze uit 3, 5 en 7 Watt LED inbouwspots. In onderstaand overzicht geven we aan welke LED driver u nodig heeft. Dit is afhankelijk van het wattage van de spot:

3 Watt LED inbouwspots (type Arola, Monza en Piatto)
Aansluiten van 1 spot: LED driver 700mA max. 4 Watt
Aansluiten van 2-5 spots: LED driver 700mA max. 18 Watt

5 Watt LED inbouwspots (type Montella en Lecco)
Aansluiten van 1 spot: LED driver 350mA max. 5 Watt
Aansluiten van 1-3 spots: LED driver 350mA max. 18 Watt

7 Watt LED inbouwspots (type Argenta en Cantello)
Aansluiten van 1 spot: LED driver 350mA max. 7 Watt
Aansluiten van 1-2 spots: LED driver 350mA max. 18 Watt

Aansluiten van grotere groepen spots

Wilt u meer spots aansluiten dan hierboven per driver aangegeven? Geen enkel probleem. U kunt meerdere drivers vanuit één 230V schakelaar of dimmer bedienen. Achter een schakelaar kunt u een onbeperkt aantal drivers aansluiten. Wilt u de spots bedienen met een 230V muurdimmer, dan ligt het maximum op 5 drivers per dimmer. Voor het ideale dimmen is ons advies gebruik te maken van onze 230V fase afsnijdingsdimmer.