Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Horeca

De juiste verlichting is erg belangrijk, zeker voor horecagelegenheden. Uw gasten hebben voldoende licht nodig om de menukaart goed te kunnen lezen. Maar daarnaast moet de ruimte sfeervol verlicht blijven. De keuken heeft juist veel en helder licht nodig. Veel verlichting, zorgt voor een hoog verbruik en daarmee hoge kosten op de energierekening. Een eenvoudige manier om flink te besparen op uw energiekosten is door te kiezen voor LED verlichting. Bekijk daarom alle LED horeca verlichting hieronder.

Kies de juiste LED lichtbron voor horeca
De dimbare LED filament serie, LED spots en LED strips zijn ideaal voor toepassing in uw hotel/horecazaak. Lichtkleuren verschillen van 2200K (sfeervol licht) tot 2700K (Extra Warm Wit licht) of 3000K (Warm Wit licht) en RGBW (>1 miljoen kleuren). 

In de keuken zijn LED panelen of LED TL lampen raadzaam, vanwege de uitstekende lichtspreiding, lichtkleur en lichtopbrengst. Een voordeel van LED panelen t.o.v. een TL-armatuur is dat u stofnesten voorkomt. Heeft u geen mogelijkheid om een LED paneel te installeren? Dan voldoet een LED TL uiteraard ook. Onze LED experts adviseren 4000K voor in de keuken. Een witte lichtkleur, hiermee heeft u helder en veel licht om het eten goed te kunnen beoordelen. 

Vergeet ook uw buitenomgeving niet! LED breedstralers zijn ideaal om uw gevel, oprit of terras mooi uit te lichten. Ook kunt u de schijnwerpers (in combinatie met een bewegingssensor) gebruiken als beveiliging. De lamp springt dan direct aan als het beweging detecteert.

Voor een advies op maat helpen wij graag. Neem contact op met onze LED experts via telefoon: + 31 (0)88 0100 400 of e-mail: [email protected]

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld en betaald, de volgende dag in huis. Gratis verzending vanaf € 49,95.

165 results
Filter op icon-filter
Sort By
165 results
Filter op icon-filter
Sort By