Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Keukenverlichting onderbouw LED

Ons assortiment scherp geprijsde LED keukenverlichting onderbouw is speciaal voor u geselecteerd om onder keukenkastjes en planken te plaatsen. Wij bieden zowel inbouw- als opbouwspots. Beide zijn zéér plat en dé ideale oplossing voor het geval u weinig inbouwruimte heeft. Ruim voldoende licht voor zowel functionele- als sfeerverlichting, aangezien de YPHIX LED keukenverlichting met de aanbevolen (touch)dimmer prachtig te regelen is. Daarnaast kunt u kiezen voor bediening met een bewegingsensor of deursensor.

De gehele serie LED keukenverlichting onderbouw is Plug & Play. Dat betekent gegarandeerd eenvoudige montage! In onze webshop bieden we verschillende modellen aan. Daarnaast kunt u uw eigen gewenste set zelf samenstellen of kiezen voor een compleet samengestelde set van drie (3-pack) of zes (6-pack) stuks . Deze sets zijn inclusief voeding, stekker en schakelaar.

Bestelt en betaalt u op werkdagen vóór 23:59 uur? Dan zorgen wij ervoor dat uw order dezelfde dag nog verzonden wordt! Bij bestellingen vanaf €49,95 is dit Gratis.

Keukenverlichting onderbouw voor onder keukenkastjes en planken

YPHIX LED Keukenverlichting onderbouw zorgt niet alleen voor het creëren van een fijne sfeer in de keuken, maar is ook uitermate geschikt als werkverlichting. Keukenkastjes zorgen veelal voor schaduw op het aanrecht. Daarnaast heeft verlichting aan het plafond vaak het nadelige effect van onvoldoende (direct) licht op het werkblad. LED keukenverlichting onder keukenkastjes biedt dan uitkomst.

U kunt bij LedLampenDirect kiezen voor zeer platte in- of opbouwspots. Zo plat dat u weinig tot niets van het armatuur ziet, maar wel profiteert van voldoende werkverlichting op uw aanrecht! Al onze LED keukenverlichting onderbouw is tevens dimbaar, waardoor u in een handomdraai de fellere werkverlichting verandert in gezellige keukenverlichting. Praktisch en sfeervol ineen dus!

Vervanging van lichtbron in huidig armatuur

Indien u één van de vele vormen van de welbekende driehoekjes onder de keukenkastjes heeft, heeft u in veel gevallen te maken met een 12 Volt G4 halogeen steeklampje. U wilt deze keukenverlichting gaan vervangen voor LED, kan dat? En welke G4 LED lampen heb ik dan nodig? Wij leggen het graag aan u uit.

In de meeste gevallen heeft u G4 LED lampen nodig met een sidepin. Houd er wel rekening mee dat het formaat van een G4 LED keukenverlichting een stuk groter is dan een halogeenlamp voor dit soort armaturen. Ons advies is om altijd de beschikbare ruimte op te meten, zodat u de juiste formaat lamp kunt bestellen. Indien het in eerste instantie niet past, kunt u ook nagaan of het mogelijk is extra ruimte te creëren in het armatuur.

Dit verhelpt meestal ook een ander euvel. Warmte wordt gezien als de grootste vijand van LED lichtbronnen. Om deze reden is het is van groot belang dat LED lampen hun warmte in het armatuur kwijt kunnen. Dit kan door het glaasje aan de voorzijde van het armatuur weg te laten en/of de reflector uit het armatuur te verwijderen. Uiteraard kunt u het glaasje niet verwijderen als de G4 keukenverlichting direct in contact kan komen met water (bijvoorbeeld in een afzuigkap).

Advies op maat

Heeft u nog vragen over onze LED onderbouw keukenverlichting, neem dan contact op met onze klantenservice! Wij helpen u graag verder! Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur via telefoonnummer 088 - 0100 400. Daarnaast kunt u ook met onze klantenservice (live) chatten of een e-mail sturen naar [email protected] Wij helpen u graag met het vinden van de juiste LED keukenverlichting onderbouw!