Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

12V LED verlichting

Tot wel 90% besparen op uw 12 Volt verlichting? Dan bent u bij LedLampenDirect aan het juiste adres. LedLampenDirect biedt een groot assortiment 12V LED verlichting met onder andere de volgende productgroepen:

Door het inzetten van 12V LED verlichting neemt uw energieverbruik meteen in grote stappen af. Combineert u dit met een energiezuinige YPHIX LED transformator dan is uw besparing zelfs nog groter.

LedLampenDirect heeft een grote diversiteit aan transformatoren ruim op voorraad. Bij alle 12V LED verlichting vindt u een advies voor de juiste voeding. Naast uw besparing op het energieverbruik, profiteert u ook nog eens van de lange levensduur. Bovendien heeft u op alle YPHIX LED lampen twee jaar garantie.

LedLampenDirect verzendt orders vanaf € 49,95 kosteloos in Nederland en België. Wanneer u uw bestelling plaatst voor 23:59 uur, dan ontvangt u deze de volgende dag.

Energiezuinige 12V LED lampjes

In caravans, campers en boten wordt veel gebruik gemaakt van 12V LED verlichting. Dit geldt tevens voor toepassingen in een badkamer of als extra verlichting onder keukenkastjes. Het loont zeer zeker de moeite om halogeenlampen te vervangen voor de duurzame LED lampen van YPHIX. Door gebruikt te maken van 12V LED verlichting bespaart u meteen tot wel 90% op uw energierekening of kunt u veel langer gebruik maken van uw accu. Wel zo handig!

LED strips

Naast 12V LED lampen en -spots biedt LedLampenDirect ook een uitgebreid assortiment aan 12V LED strips. Deze LED strips lenen zich bij uitstek voor het maken van decoratieve lichtlijnen of indirecte verlichting vanuit een koof. Veelvuldig worden 12V LED strips toegepast onder informatiebalies, langs trappen of onder een luifel. En als er een leuk accent aangebracht moet worden in de vorm van kleur(en), is een 12V RGB LED strip echt een hele leuke oplossing.

Voeding

Uiteraard is voor een goede werking van 12V LED verlichting de voeding van groot belang. LedLampenDirect levert een groot assortiment hoge kwaliteit 12 Volt transformatoren. Vooral oudere halogeen transformatoren werken meestal niet goed in combinatie met 21V LED verlichting. Deze transformatoren zijn gemaakt voor het hoge verbruik van halogeen en werken vaak niet met een lage belasting. In dit geval adviseren we de trafo te vervangen voor een energiezuinige YPHIX LED transformator. Naast een goede werking heeft u dan ook meteen een lager verbruik zodat u ook hier kunt besparen!

Stabilisator

Vooral in campers, boten en caravans wordt veel gebruik gemaakt van de accu als voeding. Ook in dergelijke situaties is 12V LED verlichting heel goed te gebruiken. Gebruikt u de 12V LED verlichting gelijktijdig met een draaiende motor, dan raden we aan een 12 Volt stabilisator te gebruiken. Een stabilisator houdt ook bij wisselende spanningen de uitgangsspanning stabiel op 12 Volt.

Advies

Wij helpen u graag verder indien u nog meer vragen heeft over onze 12V LEDs. Ons team van LED specialisten staat voor u klaar. Wanneer u ons op werkdagen van 8:00 – 20:00 uur belt op 088 - 0100 400 of gebruik maakt van onze live chat helpen wij u graag verder. Daarnaast kunt u ons ook een mail sturen dit kan naar [email protected]