Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Lampen E14 met kleine fitting

Onderstaand vindt u onze YPHIX E14 LED lampen. Dit zijn lampen met een kleine fitting. LedLampenDirect heeft voor u dimbare en niet dimbare lampen. Het assortiment E14 lampen is erg divers, waarbij het aanbod zich onderscheidt in:

  • Lichttemperatuur van 2200K tot 2750K
  • Lumen
  • CRI
  • IP waarde
  • Vorm

Om op zoek te gaan naar de meest geschikte YPHIX E14 LED lamp voor uw situatie, kunt u door middel van filters uw zoekopdracht steeds verder verfijnen. De filters zijn zichtbaar aan de linkerzijde van de pagina.

Heeft u vragen over onze E14 LED lampen of andere producten in onze LEDshop? Bel op telefoonnummer 088 - 0100 400, mail naar [email protected] of chat met ons voor advies op maat. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

16 results
Filter op icon-filter
16 results
Filter op icon-filter

E14 LED Lampen: lampen met kleine fittingen

Het assortiment LED lampen met E14 fitting is dusdanig samengesteld dat voor elke gewenste situatie een LED lamp E14 is te vinden. Naast een luxe uitstraling van deze lampen beschikken alle LED lampen van LedLampenDirect over een echt CE keurmerk. Wij hechten grote waarde aan onze hoge kwaliteit en dat al vanaf een scherpe prijs van € 4.95 inclusief BTW.

Al onze E14 LED lampen werken op 230 Volt. Dit betekent dat u uw huidige halogeen lamp één op één kunt vervangen voor een duurzame LED variant.

Verschillende typen LED lampen met E14 fitting

E14 LED lampen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Om deze reden vindt u bij ons verschillende soorten en maten, ieder met een unieke uitstraling. Naast dimbaar/niet dimbaar kunt u ook een keuze maken uit verschillende IP waarden.

Verschillende CRI’s, Lumen en Kelvin waardes

Licht is opgebouwd uit verschillende aspecten die van invloed zijn op de Lumen output (lichtopbrengst) van een lamp. De Kelvin waarde zegt iets over de kleurtemperatuur van een LED lamp. Hoe hoger de K-waarde, hoe witter het licht en vice versa. Onze E14 lampen worden aangeboden in warm wit en extra warm wit licht, beiden sfeerverlichting. DE CRI is de kleurweergave waarbij 100 staat voor kleurweergave bij daglicht. Hoe hoger de CRI waarde, hoe beter deze kleurweergave is bij het licht van de betreffende LED lamp.

Bestelt u vóór 23:59 uur? Dan ontvangt u de bestelling de volgende dag. Gratis verzending is vanaf € 49,95.