Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €19,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Lamp E27 dimbaar

Deze LED lampen hebben een grote fitting en zijn dimbaar. U vindt de dimbare E27 lampen in verschillende lichtkleuren, wattages en lichtopbrengsten. Met LED lampencreëert u eenvoudig een aangename sfeer of een optimale werkomgeving. Daarnaast is het vervangen van halogeen- of gloeilampen een eenvoudige manier om geld te besparen en beter voor het milieu.


Door middel van de filters verfijnt u gemakkelijk de selectie en komt u zo tot een geschikte lamp voor uw situatie. Zo zijn er ook LED lampen met een IP65die u buiten kunt gebruiken. Heeft u nog geen armatuur voor in de tuin of veranda? Bekijk dan ons ruime assortiment aan buitenarmaturen en buitenverlichting.


Bij het dimmen van lampen is het belangrijk om het dimadvies op te volgen. Zo voorkomt u onder andere flikkering bij het dimmen. Het dimadvies vindt u op de productpagina, waarbij de geadviseerde LED dimmerin de lijst van verwante producten wordt vermeld. In een paar klikken heeft u dus heel eenvoudig een werkende combinatie in huis! De LED specialisten van LedLampenDirect staan op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur voor u klaar om al uw vragen over dimmen te beantwoorden. U kunt ze bereiken via de mail, chat of op het nummer +31 (0) 88 – 0100 400.

30 resultaten
Filter op icon-filter
30 resultaten
Filter op icon-filter
.