Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Lamp E27 dimbaar

Deze YPHIX LED lampen E27 hebben een grote fitting en zijn dimbaar. U vindt de dimbare E27 lichtbronnen in verschillende lichtkleuren, wattages en lichtopbrengsten. Met LED lampen creëert u eenvoudig een aangename sfeer of een optimale werkomgeving. Pas deze E27 lampen toe als hoodverlichting in een armatuur aan het plafon, in uw staande lamp, in uw buitenarmatuur of als sfeerverlichting. Deze toegankelijke E27 fitting biedt oneiding veel mogelijkheden!

Het vervangen van halogeen- of gloeilampen een eenvoudige en snelle manier om geld te besparen. Heel simpel: u draait de oude halogeen-/gloeilamp eruit en de nieuwe LED E27 dimbaar erin. Één-op-één te vervangen, dus retrofit!

Bij het dimmen van lampen is het belangrijk om het dimadvies op te volgen. Zo voorkomt u onder andere flikkering bij het dimmen. Het dimadvies vindt u op de productpagina, waarbij de geadviseerde LED dimmer in de lijst van verwante producten wordt vermeld. In een paar klikken heeft u dus heel eenvoudig een werkende combinatie in huis!

Door middel van de filters verfijnt u gemakkelijk uw selectie, zo komt u tot de lamp die passend is voor uw situatie. Zo zijn er ook LED lampen met een IP65 die u buiten kunt toepassen. 

Onze LED specialisten zitten op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur voor u klaar om al uw vragen beantwoorden over E27 LED lampen en het dimmen ervan. U kunt ons bereiken via e-mail ([email protected]), chat of telefoon: +31 (0) 88 – 0100 400.

 

14 results
Filter op icon-filter
14 results
Filter op icon-filter
.