Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Lampen met sensor

YPHIX LED lampen met sensor zijn voor allerlei toepassingen geschikt. De IP waarde van 65 geeft aan dat deze multifunctionele YPHIX LED breedstralers straalwaterdicht zijn. Perfect voor gebruik in een buitenomgeving. Maar ook ideaal voor toepassing in een fabriekshal, boerenstal en schuur. Maar ook zeer handig voor uw carport of oprijlaan! Met een LED breedstraler met bewegingssensor maakt u donkere plekken veiliger. 

De bewegingssensor reageert op warmte, dus de lamp gaat niet aan wanneer door de wind takken of struiken voor de sensor waaien. Daarnaast is de sensor in te stellen op tijd, detectieafstand en lichtsterkte. De lamp gaat automatisch uit wanneer de ingestelde tijd is verlopen of geen beweging meer wordt waargenomen. Geheel naar uw wens in te stellen! Met de bijgeleverde beweegbare beugel is de breedstraler in de juiste richting af te stellen. Ophangen is een fluitje van een cent!

Verbind de kabel eenvoudig op een waterdichte manier met de YPHIX kabelverbinders. Deze zijn geschikt voor 2 – 3 aderige en 4 – 5 aderige kabels. Wilt u meerdere lampen verbinden en aftakken op 1 punt, kies dan voor de gelverbindingsmof. Advies nodig? Bel, mail of chat met onze LED specialisten. Zij helpen u graag!

8 results
Filter op icon-filter
8 results
Filter op icon-filter
.