Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €19,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED lampen met sensor

YPHIX LED lampen met sensor zijn voor allerlei toepassingen geschikt. Door de IP waarde van 65 zijn de breedstralers straalwaterdicht en dus voor buitengebruik. Met een LED breedstraler met bewegingssensor maakt u donkere plekken wat veiliger, maar zijn ook handig voor de carport of oprijlaan!


De bewegingssensor reageert op warmte, dus waaiende takken of struiken zijn geen trigger en gaat de lamp niet van aan. Daarnaast is de sensor in te stellen op tijd, detectieafstand en lichtsterkte. De lamp gaat automatisch uit wanneer de ingestelde tijd is verlopen of geen beweging meer wordt waargenomen. Met de beweegbare beugel is de breedstraler eenvoudig te monteren, ook in vaste opstellingen.


Verbind de kabel eenvoudig op een waterdichte manier met de YPHIX kabelverbinders. Deze zijn geschikt voor 2 – 3 aderige en 4 – 5 aderige kabels. Wilt u meerdere lampen verbinden en aftakken op 1 punt, kies dan voor de gelverbindingsmof. Advies nodig? Bel, mail of chat met de LED specialisten van LedLampenDirect!

8 resultaten
Filter op icon-filter
8 resultaten
Filter op icon-filter
.