Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED lampen 60 tot 70 Watt

YPHIX LED lampen 60 tot 70 Watt zijn verkrijgbaar in verschillende fittingen. Zo zijn er lampen met een E27 en GU5.3 fitting. Daarnaast zijn er armaturen met geïntegreerde hoge kwaliteit LED’s. Deze LED inbouwspots zijn dimbaar en straalwaterdicht. Dat maakt dat de spots geschikt zijn voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer, maar ook voor buiten. De GU5.3 spots en LED inbouwspots zijn een transformator/driver benodigd als voeding. Houd bij het kiezen van de juiste transformator in gedachten dat deze maar maximaal 80% van de maximale capaciteit mag worden belast.


De LED inbouwspots zijn een driver benodigd die een mA als output heeft. Daarnaast zijn de inbouwspots dimbaar met een afstandsbediening of muurdimmer. Als u gaat dimmen met een radiografische afstandsbediening heeft u een niet dimbare transformator nodig. De verschillende dimopties worden uitgebreid beschreven op de productpagina van de inbouwspot. Houd deze aan om zonder problemen te kunnen dimmen zonder flikkeren en zoemen.


Voor vragen kunt u mailen, bellen of live chatten met de LED experts van LedLampenDirect. Zij zijn elke werkdag van 08.00 – 20.00uur bereikbaar.

4 results
Filter op icon-filter
4 results
Filter op icon-filter
.