Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

IP54 LED

Deze LED lampen van YPHIX met IP54 waarde zijn uitermate geschikt voor het verlichten van uw badkamer. De IP codering geeft aan dat de LED spot goed bestand is tegen vocht en stof. Waar het eerste cijfer de bescherming tegen aanraking en stof aanduid, geeft het tweede cijfer de bescherming tegen vocht aan. Dat maakt dat de IP54 LED lampen tevens te gebruiken zijn om uw tuin, serre of overkapping sfeervol te verlichten. De spatwaterdichte IP54 LED spots voor in de badkamer zijn verkrijgbaar in verschillende fittingen, zoals GU10 en GU5.3.

Heeft u nog geen armatuur voor in uw badkamer? Bekijk dan onze hoge kwaliteit YPHIX inbouwspots. De inbouwspots zijn verkrijgbaar in verschillende zaagmaten, kleuren en vormen. Let hierbij goed op de minimale inbouwhoogte die nodig is voor een inbouwspot en een LED lamp. Heeft u maar weinig ruimte in uw plafond? Kies dan voor een LED inbouwspot, waarbij de LED al in het armatuur zit. Deze LED inbouwspots IP54 met geïntegreerde LED worden gevoed door een YPHIX LED driver. De driver is dimbaar, dus uitermate geschikt om met een muurdimmer de lichtsterkte van de IP54 LED spot aan te passen.

Op zoek naar een LED lamp om bijvoorbeeld ongewenste gasten af te schrikken of de parkeerplaats te verlichten? Bekijk dan onze YPHIX IP65 LED breedstralers. Deze zijn verkrijgbaar in twee varianten, met of zonder bewegingssensor. De variant met bewegingssensor detecteert op basis van warmteverschillen. Bewegende takken of vallende bladeren zijn dus geen trigger! Heeft u vragen over onze IP54 LED producten? Neem dan contact met onze LED specialisten op, we helpen u graag via de live chat, telefoon of mail.

2 results
Filter op icon-filter
2 results
Filter op icon-filter
.